Марија васкез

Јас сум Марија и готвењето ми е едно од хобиите уште од мала и служев како слугинка на мајка ми. Сега не само што готвам дома, туку и за други семејства, па тоа стана алатка и за мојата работа. Сакам да читам и национални и меѓународни блогови за готвење, да бидам во тек со најновите публикации и да ги споделувам со моето семејство, а сега и со вас, моите кулинарски експерименти, особено оние со колачи.