Модар патлиџани со леб

Потепани модри патлиџани многу разноврсен зеленчук, со нив можеме да подготвиме безброј јадења бидејќи одлично се комбинираат со риба, ...

Крокети со риби

Риба крокети, едноставни и богати за подготовка. Овие крокети се за употреба, направени се од риба, многу се добри ...

Крем од карфиол

Крем од карфиол, лесно и многу меко јадење, идеално за вечера или прв оброк. Мораме да воведеме повеќе ...

Галициски школки

Галициски школки, многу едноставно јадење, традиционален галициски рецепт. Идеално јадење за аперитив или ...