Zucchini Mücver: resep asal Turki

Zucchini Mücver

Mücver minangka gorengan tradisional masakan Turki. Umume disiapake karo zucchini sing disigar minangka bahan utama lan minangka alternatif sing apik kanggo nampilake sayuran iki kanthi cara sing apik ing meja. Padha koyone kaya wiwitan Fantastic kanggo Natal kanggo kula, tengen?

Goreng iki biasane duwe bawang, bawang putih, glepung, kothong lan dill lan sing, kanthi owah-owahan cilik, sing uga wis digunakake kanggo nyiyapake. Padha crispy ing njaba lan tender nang. Njupuk tutul sing renyah iku kunci kanggo goreng iki lan ana rong tips kanggo iki: saluran zucchini kanthi apik lan goreng ing lenga cilik lan ing panas medium-dhuwur.

Sampeyan bisa diwenehi ing meja minangka utawa diiringi saus. Aku sing ing Tabel Natal presents siji utawa loro sauces karo iki bakal menehi liyane pinunjul kanggo wiwitan iki. Sing tradhisional yaiku ngladeni kanthi a saos yogurt nanging aku seneng gagasan kanggo ngiringi dheweke uga karo a Saos Romesco. Apa sampeyan bakal wani nindakake?

Resepipun

Zucchini Mücver: goreng tradisi Turki
Ingredients
  • 1 zucchini
  • ½ sendhok uyah
  • ½ bawang putih
  • 2 cengkeh saka papak
  • ½ sendok teh jintan
  • ½ sendok teh dill
  • 1 endhog L
  • 2 tablespoons glepung gandum kabèh
  • Minyak zaitun murni kanggo nggoreng
Preparation
  1. Kita Cut ends menyang zucchini lan grate ing grater coarse. Kita nyelehake ing colander, nambah uyah, nyampur lan ngaso nganti 30-40 menit kanggo ngeculake cairan kasebut.
  2. Sawisé iku, kita remet karo tangan kita lan mbungkus ing kain resik lan corak kanggo rampung mbusak Cairan isih.
  3. Sacoro apik chop bawang lan papak lan nyampur karo zucchini ing Bowl gedhe.
  4. Ing cilik liyane kita nyampur endhog sing diantemi karo rempah-rempah lan glepung.
  5. Kita pour campuran iki liwat zucchini lan nyampur. Kita kudu entuk campuran sing tetep kompak lan ora tumpah nalika dilebokake ing lenga.
  6. Sawise adonan digawe, kita sijine lenga ing wajan, cukup supaya kabeh dhasare ditutupi kanthi apik, lan panas ing medium-dhuwur panas.
  7. Kita njupuk tablespoon saka adonan lan sijine ing lenga, flattening rada karo sendok padha kanggo menehi wangun pancake. We supaya dadi coklat lan banjur nguripake.
  8. Kita nggawe kabeh fritters kanthi cara sing padha, ing batch telu utawa papat.
  9. Nalika lagi browning, kita njupuk metu lan sijine, tanpa tumpukan munggah, ing rak karo kertas pawon kanggo nresep keluwihan lemak.
  10. Kita nyedhiyakake mücvers zucchini sing anyar digawe.

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.