Zucchini lan krim wortel karo jamur

Zucchini lan krim wortel karo jamur

Krim saka zucchini lan wortel karo jamur sing aku propose dina misale jek kaya a proposal gedhe minangka nedha bengi cahya. Ora ana sing luwih gampang, luwih-luwih, tinimbang nggawe krim sayur-sayuran. Ing omah kita biasane nggawe siji saben minggu kanggo seneng-seneng ing macem-macem nedha awan utawa nedha bengi lan aku sajujure pracaya iku pakulinan apik.

Sampeyan ora kudu nindakake apa-apa metu saka biasa kanggo nyiyapake krim iki kang bahan utama yaiku zucchini sanajan anané wortel luwih kabukten kanthi warna. Kajaba iku, ana bahan liyane kayata bawang, bawang bombay lan kentang kanggo menehi tekstur.

Kanthi dhewe krim iku éca, nanging yen sampeyan uga nambah sawetara jamur tumis utawa jamur asile bunder. Saenipun, masak ing panggangan kanthi lenga sethithik banget supaya ora nambahake lenga ing krim. Sampeyan bisa malah masak ing open yen sampeyan arep kanggo nguripake kanggo soko. awakmu dewe!

Resepipun

Zucchini lan krim wortel karo jamur
Krim zucchini lan wortel karo jamur sautéed sing diusulake dina iki minangka pilihan sing apik kanggo nedha bengi. Lan nyiapake ora njupuk luwih saka 30 menit.
Pengarang:
Jinis resep: Cremas
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 cebolla
  • 2 bawang
  • 3 wortel gedhe
  • 1 zucchini gêdhe
  • 2 kentang sedang
  • Sal
  • Mrica
  • Duduh kaldu banyu utawa sayuran
Kanggo ngancani
  • 1 sendok makan minyak zaitun
  • 350 g. jamur sing diiris
  • Parsley
  • Al lan mrico
Preparation
  1. Kita miwiti kanthi ngiris bawang, bawang bombay lan wortel kira-kira.
  2. Kita lebokake lenga ing panci lan kita goreng telung bahan kasebut nalika kita Cut zucchini menyang kubus.
  3. Sawise dipotong, nambah zucchini menyang casserole banjur tumoto suwene rong menit.
  4. Nalika, kupas lan chop kentang sing kita uga nambah bebarengan karo jiwit saka uyah lan mrico.
  5. Sanalika sawise, kita nambah duduh kaldu banyu utawa sayuran nganti meh nutupi sayuran lan nggawa menyang godhok.
  6. Masak suwene 15 menit nganti kentang empuk banjur kita remukan.
  7. We njupuk kauntungan saka sing 15 menit kanggo panggangan jamur. Kanggo nindakake iki, kita ngresiki griddle karo lenga, panas lan nyelehake jamur supaya ora tumpang tindih. Mangsa lan masak nganti coklat emas ing sisih siji. Sawisé iku, kita nguripake, sprinkle karo parsley lan rampung masak.
  8. Kita ngawula krim zucchini lan wortel karo jamur sautéed, panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.