Zucchini diiseni tuna karo keju

Zucchini diiseni tuna karo keju

Dina iki, aku ngajak sampeyan nyiyapake resep sing asring digunakake ing omah kanggo ngrampungake nedha bengi: zucchini diiseni tuna karo keju. Zucchini diiseni minangka sumber sing apik, gampang lan cepet. Lan masak daging kasebut ing gelombang mikro ora mbutuhake luwih saka 4 menit.

Ing gelombang mikro? Sadurunge digawe ing oven, nanging amarga wis entuk gelombang mikro, saben-saben dianjurake supaya luwih masak nganggo alat iki. Sampeyan uga cara cepet kanggo nindakake. Sanajan sampeyan ora kesusu; Dheweke metu kanthi suhu dhuwur supaya sampeyan kudu ngenteni sawetara menit kanggo mbuwang daging tanpa ngobong awak dhewe.

Sawise zucchini dikosongake, sampeyan bisa ngisi akeh kombinasi bahan panas lan adhem. Wektu iki, kita bisa nggabungake zucchini karo bawang, tuna, tomat lan keju. Apa sampeyan mikir kombinasi sepuluh? Gratin pungkasan lan dheweke bakal siap ngladeni.

Resepipun

Zucchini diiseni tuna karo keju
Zucchini Stuffed Cheesy Tuna iki minangka alternatif kanggo mangan. Sederhana lan cepet disiyapake, aku yakin sampeyan bakal mbaleni maneh.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 1-2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 zucchini gêdhe
  • 1 bawang putih
  • 2 kaleng tuna alami
  • Saos tomat 1 sendok
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Uyah lan lada
  • Keju parut
Preparation
  1. Kita wisuh zucchini kanthi apik, potong nganti dawa lan digawa gelombang mikro kanthi daya maksimal nganti empuk; udakara 4 menit. Sawise iku, kita dicopot saka oven lan adhem nganti pirang-pirang menit sadurunge njabut daging nganggo sendok.
  2. Nalika zucchini lagi masak, chop trikatuka uga disigar lan goreng ing wajan nganggo gosong minyak.
  3. Nalika bawang bombay alus, nambah daging zucchini, tomat lan tuna, bumbui lan masak kabeh suwene sawetara menit.
  4. Pungkasan, kita isi zucchini kanthi campuran, kita nambah keju ing ndhuwur lan gratin nganti keju matun.
  5. Kita nyedhiyakake zucchini sing diiseni tuna karo keju, panas

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.