Yolk manis, utamane kanggo ngisi panganan cuci mulut

Kuning manis

Minggu iki, aku wis nyiyapake panganan cuci mulut sing khas banget kanggo Halloween utawa Dina Mati, balung suci tradisional kasebut. Makanan penutup adhedhasar adonan marzipan sing diiseni a kuning jajanan utawa kuning telur. Aku pancen sibuk banget lan mung bisa nggawe kuning telur, nanging aku janji bakal menehi resep balung wali kasebut.

Kuning sing manis yaiku a gampang banget lan cepet diisi. Bisa digunakake kanggo ngisi jinis kayata balung wali sing wis dakkandhakake sadurunge utawa roti utawa jajan.

Ingredients

  • 4 kuning.
  • 100 g gula.
  • 50 ml banyu

Proses

Pisanan, kita bakal nyelehake panci ing ndhuwur panas, ing endi bakal dicuripake banyu lan gula kanggo njupuk sirup, yaiku nganti konsistensi.

Kajaba iku, kita bakal misahake kulit putih lan kuning, lan liya-liyane kita mung bakal tetep kuning. Sampeyan bisa nggunakake kulit putih kanggo nggawe omelet Prancis utawa sawetara biribiris.

Banjur kita bakal nambah sirup kanthi sithik sithik ing kuning telur, tanpa mandheg ngalahake, kabeh kanthi semangat nganti dadi jinis krim homogen.

Pungkasan, kita bakal nglilani lan bisa isi panganan cuci mulut sing kita karepake. Muga-muga sampeyan seneng kuning manis iki lan nggawe jajan akeh.

Informasi liyane - Krim kue, ngisi kabeh panganan cuci mulut

Katrangan lengkap babagan resep

Kuning manis

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 386

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.