Kue yogurt lan kunir

Kue yogurt lan kunir

Carane kita seneng ing ngarep kanggo nyiyapake jajan kanggo sarapan utawa ngancani kopi ing wayah sore. Kita biasane nindakake ing akhir minggu, sanajan ora saben wong. wetan yogurt lan kue kunyit Iki minangka salah sawijining sing pungkasan sing wis disiapake. A cake alus lan alus sing dadi karo kabeh.

Aku iki biskuit alus lan alus sing nyerep kabeh kopi nalika nyebar. Padha koyone Fantastic kanggo kula, uga, kanggo diiseni ing ngono sampeyan pengin nguripake menyang panganan cuci mulut rada luwih khusus. Lan sanajan ana titik kunyit sing eksotis, kue iki "netral".

Nindakake bakal gampang banget kanggo sampeyan, sampeyan mung kudu nggabungake lan alon-alon ngalahake kabeh bahan, ora rugi! Sing penting, yen wis ana ing oven, aja mbukak sajrone 35 menit pisanan. Banjur nonton nganti sampeyan ndeleng manawa wis rampung lan yen sampeyan nemokake manawa permukaane bakal entuk akeh warna sadurunge rampung, tutup nganggo aluminium foil.

Resepipun

Kue yogurt lan kunir
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 3
  • 115 g. saka gula
  • 125g yogurt
  • 75 g. lenga kembang srengenge
  • 30 g. susu
  • Lemes ½ jeruk nipis
  • Kunir 1 sendhok teh
  • 250 g. Saka glepung
  • 40 g. dening Maizena
  • 1 amplop ragi jinis Royal
Preparation
  1. Kita preheat open ing 180ºC lan grease utawa lapisan cetakan.
  2. Endhog kita ngalahake lan gula nganti alus.
  3. Banjur nambah yogurt lan ngalahake maneh nganti rata.
  4. Sawise kita nambah minyak, susu, zest lemon lan kunir, ngalahake sawise saben tambahan.
  5. Pungkasan kita nggabungake glepung, cornstarch lan ragi sifted lan nyampur karo spatula nganti dicampur homogen.
  6. Tuang adonan menyang cetakan lan kita sijine ing open.
  7. Kita panggang jam 180ºC kurang luwih 35 nganti 40 menit utawa nganti kue rampung.
  8. Sawise rampung, copot saka oven lan ngaso nganti 10 menit sadurunge dicopot ing rak.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.