Rambut bayonese malaikat

Rambut bayonese malaikat

Sawetara panganan cuci mulut minangka gampang kaya woh wohan beri. Iki kue puff manis karo pangisi rambut malaekat sing disajikake ing sajian individu uga dikenal minangka «kortadillo». Umume ing toko-toko kue, minangka sumber sing cocog kanggo mbutuhake panganan cuci mulut kanthi cepet.

Selembar kue puff lan kaleng rambut malaikat sing wis disiapake cukup kanggo nyiyapake setengah rolas bayonnaise enak. Sing duwe untu sing manis bakal luwih milih dheweke nganggo wulu malaekat sing kandel kaya sing wis dak siapake; Aku luwih seneng woh wohan beri sing paling apik. Nggoleki panganan cuci mulut liyane karo jajanan puff sing wis disiapake? Wani karo iki palmeritas y busur nganggo coklat Cepet lan enak!

Ingredients

  • 2 lembar jajanan puff
  • 1 rambut Angel Rambut (aku ketemu ing Mercadona)
  • Gula
  • 1 endhog
  • Gula + Kayu manis

Ngrampungake

Kita preheat open jam 200º.

We nyingkirake sheet jajanan puff ing kertas greaseproof.

Banjur kita nyebar rambut malaikat ing ndhuwur salah sawijine, ninggalake sentimeter gratis saka pinggir.

Kita ngalahake endhog lan kanthi sikat sikat, kita smear pinggiran mengko supaya bisa nutup.

Kita nyelehake sheet holadre liyane ing sisih ndhuwur lan nganggo garpu sing ditrapake segel sudhut.

Kita prick nganggo garpu Lumahing patty manis lan karo endhog sing diantemi, dicet.

Kita ngrampungake persiapan, taburan gula lan kayu manis ing ndhuwur.

Panggang 15-20 menit nganti kita ndeleng permukaan emas.

Rambut bayonese malaikat

Cathetan

Yen sampeyan pengin disajikake ing sajian individu, wenehake potongan cethek ing jajanan puff ndhuwur sadurunge dipanggang, sing mengko bakal dadi pedoman.

Informasi luwih lengkap - Puff pastry lan busur madu karo coklat, Puff pastry kanthi sentuhan kayu manis

Katrangan lengkap babagan resep

Rambut bayonese malaikat

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Hugo ngandika

    Ing Argentina, kita ora ngerti rambut malaikat ... apa sing bakal diganti nganggo panganan cuci mulut?

    1.    Tili ngandika

      Rambut malaikat digawe nganggo waluh sing ana ing Argentina. Jeneng ilmiah kanggo squash, sing umume diarani sitron, yaiku Curcurbita Ficifolia.
      Sampeyan bisa nemokake cara kanggo nyiyapake ing internet, nanging bahane yaiku:
      Kanggo 5 toples 250 gr.
      1 Waluh saka 3 nganti 4 Kg.
      1 jeruk nipis
      1 lan 1/2 Gula.
      1 kayu legi sithik.
      Banyu sing dibutuhake.

      Mangkene link kanggo resep sing apik: https://cookpad.com/es/recetas/225070-cabello-de-angel-casero

  2.   giselamruizdiaz@hotmail.com ngandika

    Manis, Cayote Cams Ing Utas Alcayota Mendoza.