Wortel lan scone coklat

Wortel lan scone coklat Scone Aku iki kekirangan, aku ngakoni. Sadurunge pandemi iki ngowahi urip kita, aku seminggu kepungkur lunga menyang toko roti ing kuthaku kanggo golek cemilan saka scone. Ing kana dheweke digawe kanthi cara klasik lan disajikake karo mentega lan selai. Nanging, saiki, aku ngusulake versi wortel lan coklat sing rada beda.

Wortel iku mesthi dadi bahan sing kudu dipikirake nalika nyiyapake resep manis, mula aku ora ragu-ragu nyoba iki wortel lan coklat coklat. Sampeyan bisa nindakake tanpa coklat utawa ngganti karo tanggal utawa prun sing dicincang, kayata. Wani nggawe perubahan cilik!

Dheweke gampang banget; nglakoni mau bakal dadi angin sepoi. Sampeyan ora butuh akeh pengalaman ing pawon kanggo ngasilake scon wortel coklat iki. Kasunyatane, over-kneading kanggo entuk adonan sing alus lan sampurna yaiku sing bisa "ngrusak" adonan kasebut. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Resepipun

Wortel lan scone coklat
Scone wortel lan coklat iki nggawe cemilan sing sampurna, dibukak karo mentega cilik lan diiringi kopi
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 gelas tepung
  • 1 sendhok makan bubuk
  • ½ sendhok uyah
  • ¾ sendhok teh kayu manis
  • ½ sendhok teh pala
  • ¼ jahe sithik sendhok teh
  • 6 sendhok panela
  • 90 g. butter kadhemen banget, diced
  • 1 endhog L
  • ½ tuwung wortel parut
  • Sawetara kripik coklat
Preparation
  1. Oven digawe panas nganti 220 ° C lan wenehi nampan nganggo kertas manggang utawa lembaran silikon.
  2. Ing mangkok kita ayak glepung lan kita nyampur karo ragi kimia, uyah, kayu manis, pala, jahe lan gula abang.
  3. Banjur nambah butter ing mangkuk lan kanthi aduk utawa kanthi mencubit campuran nganggo pucuk driji, kita nyampur kabeh bahan nganti dicampur pasir. Aja diuleni, cukup jiwit, mula suhu campuran ora mundhak.
  4. Saiki nambah chip coklat lan campuran entheng.
  5. Kanggo mungkasi, kita nyampur endhog nganggo wortel parut ing mangkuk lan lebokake adonan. Campur nganti bahan garing wis nyedhot kelembapan. Aja diuleni, adonan kudu kethok lan rapuh.
  6. Kita lebokake adonan ing permukaan glepung, glepung glepung lan tangan kita pencet kanggo menehi bentuk disk diameteripun udakara 18-20 sentimeter.
  7. Kanthi piso kita ngethok adonan dadi 8 segi telu lan kita transfer kasebut menyang tray.
  8. Panggang 16 menit utawa nganti wiwit coklat. Sawise coklat, copot saka oven lan lebokake ing rak kanggo rampung adhem.

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.