Wortel gelombang mikro

Wortel gelombang mikro

Gelombang mikro digunakake ing omah akeh. Sawetara ngerti babagan mupangat sing ditawakake alat iki lan kepiye gampang urip ing pawon.  Masak sayuran lan sayuran ijoContone, gampang banget lan resik ing gelombang mikro. Kanggo nyoba wortel alami iki, sing diwulangake kanggo disiapake saiki lan bisa uga gunakake minangka hiasan saka akeh piring.

Wortel Yaiku sayuran sing bisa dikonsumsi nganggo pirang-pirang cara. Mentah, dheweke seneng banget ing langit-langit amarga tekstur sing renyah lan kanggo rasa. Nanging, umume umume ditemokake minangka dekorasi kukus, masak utawa panggang. Preduli saka cara sing digunakake, iku duwe gizi sing apik!

Wortel utamane sugih karo vitamin A lan karotenoid. Nanging, sumber kasebut uga minangka sumber mineral kayata kalium, fosfor, magnesium, yodium lan kalsium; lan vitamin B3 (niasin), vitamin E lan K lan folat. Gabungke sing wis kita siyap saiki karo sayuran liyane lan wenehake sajian daging, iwak, pari utawa tahu.

Wortel gelombang mikro

Resepipun

Wortel gelombang mikro
Wortel gelombang mikro iki disiapake mung 6 menit lan minangka hiasan apik kanggo daging, iwak, beras utawa protein nabati kayata tahu utawa tempe.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 750 g. wortel
  • 120 ml. banyu
  • Uyah, jiwit
Preparation
  1. Kanggo miwiti, kita wortel lan kita ngiris irisan kandel antara 1 nganti 2 sentimeter.
  2. Banjur wenehake irisan ing a wadhah aman gelombang mikro ing endi wis disebar kanthi apik lan tambahake banyu lan uyah.
  3. Kita nutupi wadhah nganggo bungkus plastik lan dilebokake ing gelombang mikro sing masak wortel ing daya maksimal 6 menit.
  4. Pungkasan, kita mbusak wortel kanthi alami saka wadhah lan saluran yen perlu. Dheweke siyap ngrasakake!

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.