Bola pitik goreng

Bola pitik goreng

Dina iki, kita nyedhiyakake resep sing ideal kanggo kabeh pamirsa: wiwit cilik nganti diwasa. Iki minangka cara sing beda kanggo mangan pitik lan luwih visual lan nyenengake, utamane kanggo bocah lanang lan wadon. Yen sampeyan pengin ngerti bahan apa sing wis biasa resep resep bal ayam goreng lan kepiye carane nyampur bahan kasebut, terus waca artikel liyane

Dheweke 100% krasan!

Bola pitik goreng
Bola pitik goreng iku cocog kanggo tapas lan panganan ringan.
Pengarang:
Kamar pawon: Spanyol
Jinis resep: Tapas
Porsi: 4-5
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Dodo pitik 500g
  • 3 irisan daging babi
  • 1 sendhok teh papak bubuk
  • 1 cangkir remuk roti ditambah rong sendok
  • Uyah lan lada
  • Endhog 3
  • 1 gelas tepung gandum
  • Lenga zaitun
Preparation
  1. Minangka langkah pertama, kita bakal nggiling pitik bareng karo daging babi, kanthi bantuan mixer utawa shredder. Ing langkah iki, kita bakal nambah mrico ireng lan uyah kanggo rasa.
  2. Kita bakal nyekel bokor ing endi kita bakal nambah endhog, sendhok bubuk papak lan rong sendok roti. Iki kabeh dicampur karo daging pitik lan daging babi sing sadurunge wis kita remuk. Kita kudu duwe massa sing kandel kita bakal nggawe bal.
  3. Yen wis rampung, kita bakal ngliwati piring sing isine glepung, mengko dening liyane sing bakal ngemot endhog loro diantemi lan pungkasane kanggo piring kaping telu ing endi kita bakal duwe remah-remah roti.
  4. Nalika bal duwe roti sing apik, Bakal digoreng ing wajan udakara 5 menit nganggo minyak zaitun ing suhu dhuwur. Sawise digoreng, kita bakal nyelehake ing piring kanthi serbet serap kertas kanggo ngilangi minyak sing akeh.
  5. Lan siyap!
Cathetan
Kanggo ngiringi bal-balan pitik, kita wis milih endhog goreng, nanging sampeyan bisa nggawe saos sing entheng utawa sawetara patatas bravas. Enak banget!
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 375

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.