Welut karo udang

Gulas karo prawns, wiwitan prasaja lan apik banget kanggo miwiti meal. UTAWATusuk sate sing cocog kanggo nyiapake pesta kasebut, minangka wiwitan, minangka tutup utawa tusuk. Iku nyenengake.
Kanggo nyiyapake sajian iki, sampeyan bisa nggunakake udang kupas beku, katon apik banget. Uga yen sampeyan seneng nalika kita tumis welut karo udang, sijine sawetara cayenne kanggo menehi rasa pedhes.

Sampeyan bisa nyiyapake sajian iki ing advance lan wis siap kanggo menehi tutul panas sadurunge porsi. punika a resep supaya prasaja kanggo nyiyapake sing mung 10 menit wis siap. Cara liya kanggo nyedhiyakake yaiku nyelehake gula karo udang ing pot lempung lan diiringi sawetara roti panggang.

Welut karo udang
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 bungkus gulas
  • 200 gr. udang dikupas
  • 2-3 papak
  • Minyak
  • Sal
  • 1 roti roti deso
Preparation
  1. Kanggo nyiapake belut karo udang, kita miwiti kanthi ngethok bawang putih. Kita sijine wajan ing geni kanthi jet minyak, kita bakal duwe panas medium. Kita nambahake papak sing digulung.
  2. Yen kita pengin dadi rada pedhes, kita bakal nambah sawetara cayenne ing wektu iki.
  3. Sadurunge bawang putih kecoklatan, tambahake udang sing wis dikupas lan tumis.
  4. Nalika prawns njupuk werna, kita Cut roti menyang irisan-irisan ing bias, kita sijine ing tray baking. Kita nguripake oven, panas lan mudhun nganti 180 derajat lan lebokake tray roti.
  5. Nalika roti iku emas, kita njupuk metu lan cadangan.
  6. Yen udang meh rampung, tambahake belut lan tumis. We sijine uyah sethitik.
  7. Kita sijine roti ing sumber lan ing ndhuwur kita sijine bagean saka belut sauteed karo udang.
  8. Lan bakal siap, kita bisa nyiyapake ing roti panggang utawa ing pot lempung.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.