Pumpkin Coca, cemilan manis sing becik kanggo Halloween

labu coke

Yen sampeyan seneng jajanan manis ing omah kanggo ngiringi kopi, sampeyan kudu nyoba iki labu coke. A manis sing karo werna oranye mathuk sampurna karo tema Halloween sing misale jek banjir kabeh akhir minggu iki, jembatan kanggo akeh.

Iki, tanpa mangu-mangu, salah sawijining panganan cuci mulut waluh sing paling disenengi akhir-akhir iki. Kuncine yaiku kesederhanaan lan rasa manis, lan senadyan kasunyatan manawa waluh wis manis dhewe, panganan cuci mulut iki aja ngirit gula. Iku ora proposal kanggo saben dina, mesthi, nanging worth iku kanggo nambani dhewe kanggo nambani manis.

Koka waluh iki bisa disandangi kanthi pirang-pirang cara. Sampeyan bisa nambah coklat chip menyang adonan utawa dibagi adonan dadi loro yen wis disiapake lan tambahake coklat menyang salah siji bagéan kanggo nggawe waluh marmer lan coklat coca. Sampeyan bisa kreatif kaya sing dikarepake utawa ngerti carane.

Resepipun

Pumpkin Coca, cemilan manis sing becik kanggo Halloween
Kue waluh iki prasaja lan alternatif sing apik kanggo ngiringi kopi utawa dadi panganan cuci mulut ing Halloween.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 3
  • 150 g. saka gula
  • 120g lenga zaitun entheng
  • 250g puree labu panggang
  • 250 g. Saka glepung
  • 10 g. ragi kimia
  • A jiwit uyah.
  • Gula lan kayu manis lemah kanggo bledug
Preparation
  1. Oven digawe panas nganti 180ºC.
  2. Endhog kita ngalahake karo gula karo sawetara rod elektrik nganti padha pindho volume lan whiten.
  3. Banjur nambahake lenga sethithik tanpa mandheg aduk.
  4. Sawise Kita nggabungake puree waluh.
  5. Lan pungkasane kita nggabungake gandum sing diayak dicampur karo jiwit uyah lan ragi kimia.
  6. We pour adonan ing a banyu mancur (20×28 cm.) ditutupi kertas parchment lan digawa menyang oven.
  7. Kita panggangan kira-kira 25 menit banjur kita mbukak oven lan sprinkle karo campuran gula lan kayu manis.
  8. Panggang limang menit maneh utawa nganti nalika sampeyan tusuk nganggo tusuk utawa piso kita weruh yen wis rampung.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.