Kue wafer lan Nutella

Kue wafer lan Nutella, kue sing gampang disiyapake, ora butuh oven lan enak bangetSampeyan bakal ngerti minangka kue balung cilik, amarga padha banget karo cookie kasebut.

Kue cepet sing mung butuh rong bahan lan es krimay bakal siyap. Kanthi panas sing sampeyan meh ora pengin nguripake oven, kue iki apik banget, lan uga ngrayakake ulang taun, pesta utawa cemilan sing disenengi bocah-bocah.

Wafer sing digunakake kanggo kue iki didol ing toko gedhe, sampeyan uga bisa nggunakake krim coklat liyane.

Kue wafer lan Nutella
Pengarang:
Jinis resep: Postres
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 bungkus wafer
  • 1 jar Nutella 800 gr.
  • Kanggo dekorasi bal, serutan coklat putih, kacang ...
Preparation
  1. Kita sijine bagean gedhe krim ing mangkuk lan dilebokake ing gelombang mikro sajrone menit utawa loro, yaiku supaya cair lan empuk lan supaya bisa luwih apik, luwih becik digunakake kaping pindho.
  2. Kita njupuk piring sing arep dilebokake jajan. Nyebar basis nganggo krim Nutella sithik lan lebokake wafer ing ndhuwur, mula bakal tetep.
  3. Kita nyebar wafer pertama karo Nutella nganggo spatula, kanthi ati-ati supaya ora pecah, kita sijine wafer liyane, kita nyebar nganggo krim lan supaya krim lan wafer ganti bakal nganti tekan sing paling dhuwur. dadi
  4. Ing lapisan pungkasan, kita bakal nyelehake lapisan Nutella lan nutupi kabeh pangkalan lan sisih kanthi apik, kita bakal ninggalake pangkalan kanthi mulus kanthi spatula kanggo dekorasi.
  5. Pasang bal ndhuwur utawa coklat utawa serutan warna, kacang utawa apa wae sing sampeyan karepake, supaya tetep apik, kita bakal sijine ing kulkas nganti pirang-pirang jam supaya coklat dadi atos. Bakal garing lan apik kanggo dipotong.
  6. Lan siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Elizabeth acosta ngandika

    Apa tegese WAFERS? Iku nuduhake cookie. Kirimake foto nalika aku nulis saka El Salvador lan ing kene kita ora nelpon wafer cookie POZUELO RELLENAS. Ana babak liyane sing diarani SUSPIROS lan MARIAS BISCUITS sing renyah banget.

    PILIH GAMBAR APA APA WAFER. NUTELLA PALING NGADALAK. Matur nuwun

    1.    Montse Morote ngandika

      Hai Elisabeth,
      Amarga aku ora bisa ngunggah foto ing komentar, aku bakal menehi link menyang kaca sing duwe kue iki langkah demi langkah. Yaiku blogku.
      Muga-muga sampeyan nemokake cookie lan sampeyan bisa nemokake, yen ora, sampeyan uga bisa nggawe cookie persegi sing digunakake kanggo ngethok es krim.
      http://www.cocinandoconmontse.com/2013/10/tarta-de-huesitos.html

      Thanks!