Video: Kentang panggang

Dina iki kita bakal nyiapake resep sing sugih karo bahan-bahan saka lemah, sing gampang disiyapake lan kanthi rasa khusus.

Langkah demi langkah dina iki bakal mbantu nyiyapake resep sing akeh Kentang panggang. Kaya sing diandharake, bahan dhasar yaiku kentang, dadi kaya biasane kita blanja lan ngatur wektu kanthi sithik.

Gelar Kesulitan: Gampang
Wektu persiapan: 35 menit

Úa:

  • 2 kentang
  • setengah bawang
  • setengah gelas minyak zaitun
  • 2 papak
  • sat
  • Mrica putih
  • peterseli
  • 1 gelas anggur

Kaya sing sampeyan ngerteni bahan kanggo nggawe kentang roti ora rumit, kita bakal ndeleng langkah demi langkah sing dakkandhani saiki video kanggo nyederhanakake prosedur liyane.

Kita miwiti cincang bawang putih lan peterseli kanggo menehi sentuhan khusus kanggo resep. Lan kita motong trikatuka dadi julienne strip kanggo dilebokake ing sisih dhasar sajian oven.

resep kentang panggang

Kita njupuk kentang lan dipotong dadi irisan kanthi kekandelan luwih kurang.

Ing wajan nganggo lenga, kita nggawe kentang sethithik supaya ora dilebokake ing oven mentah. Yen wis dikethok, kita selehake kanggo nyelehake ing sajian panggang. Kita ngirit minyak.

Kita nyelehake minyak sithik ing pangkalan sumber kasebut, bawang kasebut dipotong dadi julienne, nggawe amben. Lan kentang sijine ing ndhuwur supaya ora tetep.

Season karo uyah lan mrico lan tambah anggur ing sisih ndhuwur. Season karo papak lan peterseli lan siap dipanggang.

Durante udakara sepuluh menit ing 160 derajat, Kita ngilangi lan hidrat, saengga ora garing banget.

Total 20 menit wis kliwat lan kita wis siyap kentang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

10 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   padang rumput ngandika

    kentang roti (kaya)

  2.   Jessie ngandika

    prasaja lan sedhep!

  3.   Nelly Montes ngandika

    Pancen!, Sugih banget lan gampang digawe. Sugeng rawuh!

  4.   Laura Kanca ngandika

    Dina iki uga dina Minggu lan aku pengin nggawe kentang panggang minangka iringan barbecue. Sanajan wis ngerti babagan kepiye carane, aku wis takon karo Internet kanggo takon formulir sing cocog lan aku nemokake video sing apik iki. Aku wis ora nggoleki maneh! Apik banget nemokake resep ing formulir iki amarga mbantu sampeyan banget.

  5.   Jose mari ngandika

    resep apik tenan sugeng

  6.   Jose mari ngandika

    sugeng resep

  7.   Javi ngandika

    Aku seneng niliki video sampeyan maneh kanggo ngancani media panggang karo kentang roti sing enak. Saka pirang-pirang resep sing wis dakdeleng, kayane paling sukses ing aku. Dheweke apik banget!. Kajaba iku, juru masak iku banget didaktis!
    Sugeng lan matur nuwun kanggo nuduhake karo kita.

  8.   wuta ngandika

    Apik banget katon kentang kasebut, lan video kasebut apik banget lan jelas banget. Sugeng rawuh

  9.   Luis ngandika

    Sugeng !!!

    Resep sing sederhana nanging migunani banget lan sugih, sugeng amarga video kasebut apik banget.

    Greetings.

  10.   luis ngandika

    cara sing gampang banget nganggo bahan-bahan sing ana ing omah, hiasan sing apik banget lan apik banget kanggo ngiringi barbecue utawa iwak.