Brownie menyang cangkir sajrone 2 menit

Brownie menyang cangkir

El coklat Minangka elixir kanggo umume wanita, aku ora ngerti apa sing bisa nggodha sampeyan kapan wae. Coklat sing disajikake (1 utawa 2 ons dina) saben dina iku sehat kanggo kabeh wong, nanging kanthi mangga sing enak iki, rasane sithik.

Brownie menyang cangkir sajrone 2 menit
Nganti pirang-pirang dina nalika kita ora ndeleng kalori lan ora percaya dhiri lan butuh asupan kalori coklat, aku menehi coklat iki menyang cangkir, mung 2 menit. Brownie minangka coklat sing enak banget kanggo sarapan lan cemilan, utawa mung kanggo kabeh.
Pengarang:
Kamar pawon: americana
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 endhog.
  • 1 sendok minyak lenga.
  • Susu 2 sendok makan.
  • 3 sendok makan gula.
  • 3 sendok makan bubuk koko.
  • 2 sendhok tepung.
  • Nocilla (dekorasi).
Preparation
  1. Kaping pisanan, kita kudu milih a cangkir bunder amba, Supaya brownie ngembang tanpa muter ing pinggir cangkir.
  2. Ing cangkir iki kita bakal ngalahake endhog, lan bakal nambah bahan-bahan cair kasebut, yaiku minyak kembang srengenge lan susu, kanggo aduk maneh kanthi energi.
  3. Banjur kita bakal nambah Bahan garing, Tegese tepung, gula lan bubuk koko. Kita bakal aduk kanthi apik nganggo garpu nganti krim sing kandel tanpa benjolan.
  4. Pungkasan, kita bakal ngenalake ing gelombang mikro ing ndhuwur 2 menit. Sawise wektu iki, kita bakal ngeculake ing gelombang mikro sing padha sawetara menit maneh supaya ora sithik banget. Kita bakal njupuk, ngliwati tembok nganggo renda, lan muter nganti brownie metu, lan kita bakal ngancani minangka nolilla.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 467

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   wungu ngandika

    Aku ora duwe gelombang mikro .... !!! Aku pengen nglakoni ..... !!!!

    1.    Ale ngandika

      Halo rosa! aja padha sumelang, ana uga alternatif oven. Tututi link iki http://www.lasrecetascocina.com/2013/06/14/brownie-de-chocolate-con-nueces-buenisimo-es-poco/

      Salam lan matur nuwun amarga nderek !!

  2.   Patricia Aguirre ngandika

    Apik tenan! Aku seneng coklat lan kalori? Bah. !!

  3.   Patricia Aguirre ngandika

    Apa bisa digawe nganggo glepung jagung utawa beras?

  4.   Joan ngandika

    Kanthi bubuk coklat, apa tegese saka merek cola-cao? Utawa kanggo coklat siji ing gelas minangka regane? Aku durung jelas.
    Gracias!