Turnip goreng

Kita wis biasa mangan Kripik, sing miturut jeneng kasebut digawe saka kentang. Dina iki aku nggawa macem-macem sajian iki, turnip goreng. Sawise rampung, dheweke diwenehi kanthi cara sing padha karo kentang.

turnips goreng seger saka lenga ing kertas pawon
Nanging kaya biasane kita blanja lan ngatur wektu.

Gelar Kesulitan: Gampang
Wektu persiapan: Minutos 20-30

Bahan kanggo 4 wong:

  • 4 turnip ireng utawa putih
  • glepung
  • lenga

bahan utama, turnip ireng utawa putih
Kita wiwiti karo njlentrehake panganan sing enak iki. Kaya sing dituduhake ing bahan kasebut, bisa dadi putih utawa ireng, ing kasus iki ireng amarga aku luwih seneng. Lan komentar manawa jumlahe uga relatif, amarga bakal ana gandhengane karo apa sing digunakake minangka aperitif utawa minangka starter.

turnip ireng ireng resik
Saiki kita ngresiki na kita ngethok puter kanthi bentuk kentang goreng, Iku gampang, nanging yen sampeyan duwe mesin uga bisa digunakake.

turnip karo glepung kanggo digoreng
Sawise dipotong Kita ngliwati glepung banjur mengko disaring Kanggo ngeculake glepung sing berlebihan, elinga yen sampeyan kudu menehi asin ing turnip.

Saiki kita lebokke digoreng ing wajan utawa wajan, Iki independen, nanging saranake fryer, luwih gampang lan ora nyedhot minyak.

Nalika lagi emas, kita nyopot ing kertas pawon, kanggo nyedhot minyak, tambah uyah sithik lan siyap dipangan.

turnip digoreng lan siyap dipangan
Nalika sampeyan ndeleng Gampang disiyapake lan cara liya kanggo nyedhiyakake sayuran liyane kanggo bocah cilik omah, amarga rasane ora beda-beda.

Pungkasan, komentar kasebut bisa digawe dibunderaké lan luwih tipis supaya katon kaya keripik, sing bakal ana gandhengane karo cara sing disenengi.

Aku mung bisa muga-muga sukses.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.