Tunas wortel sing digawe saka gelombang mikro

Tunas wortel sing digawe saka gelombang mikro

Apa sampeyan ngelingi wortel gelombang mikro Apa sing diwulangake kanggo sampeyan siyap bubar? Dina iki kita bakal nggunakake maneh kanggo nyiyapake a pamula cahya lan sumilir: Kuncup gelombang mikro kanthi wortel. Sajian sederhana sing bakal menehi wortel klasik liyane.

Salad dadi wiwitan sing sampurna ing taun iki. Nalika panase saya panas, ora ana seger kaya tunas lan godhong ijo sing digabung karo liyane. woh-wohan lan sayuran kanggo miwiti panganan. Ing kasus iki, dhaptar bahan ora bisa luwih sederhana: tunas, wortel, tomat, bawang lan kismis.

Suwene luwih saka wolung menit nyiyapake wortel ing gelombang mikro. Menit sing bisa sampeyan gunakake, kaya sing dakkarepake, kanggo nyiyapake bahan-bahan liyane lan klamben. Pilih sing paling disenengi; Aku mung nambah uyah, mrico, lan minyak zaitun prawan. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Resepipun

Tunas wortel sing digawe saka gelombang mikro
Kuncup wortel sing ana ing gelombang mikro iki sampurna minangka pamula, cahya lan sumilir kanggo nglawan dina-dina sing paling monjo.
Pengarang:
Jinis resep: Roti lapis
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 wortel gedhe
  • 1 tunas
  • 1 tomat mateng
  • ½ chives
  • Kismis sakepel
  • 1 tombol butter
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Sal
  • Mrica
Preparation
  1. Kita ngethok wortel lan dipotong dadi loro, dawa dawa lan dawa. Mengko mengko kita dibagi saben teken dadi loro dawa supaya padha njupuk kurang wektu kanggo masak.
  2. Kita lebokake ing piring utawa tupper sing jero lan kita nambah banyu supaya nutupi kabeh dhasar piring utawa tupper. Ing kasusku, driji banyu. Sawise, kita wortel lan tutup wadhah nganggo bungkus plastik kanggo nggawa menyang gelombang mikro.
  3. Kita masak kanthi tenaga maksimal suwene 5-6 menit utawa nganti wortel wis empuk.
  4. Nalika kita njupuk kauntungan saka bukak tunas dadi loro, duduh tomat banjur potong bawang. Kita nyampur rong pungkasan iki lan pasang campuran ing kuncup utawa ing endi wae sing sampeyan karepake.
  5. Sawise teken wortel wis lembut, kita temokake, wenehake butter banjur masak sak menit kanthi fungsi panggangan.
  6. Kita nambah salad loro wortel uga kismis.
  7. Kanggo ngrampungake uyah lan mrico lan banyu karo lenga zaitun tunas karo wortel ing gelombang mikro.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.