Endhog diiseni tuna lan tongkat ganrab

Endhog diiseni tuna lan tongkat crab, sajian keren sing cocog kanggo musim panas. Ing mangsa panas, sampeyan mung pengin masakan sing adhem nanging enak, lan sing endhog diiseni iki cocog kanggo mangan awan utawa nedha bengi, minangka wiwitan utawa cemilan.

Endhog sing diiseni tuna lan tongkat crab gampang disiyapake, Kita mung kudu nggawe luwih dhisik supaya bisa mangan nalika seger, mula bakal luwih apik.

Endhog diiseni tuna lan tongkat ganrab
Pengarang:
Jinis resep: wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 6-8 endhog
  • 2 kaleng tuna
  • Tongkat yuyu utawa surimi
  • 1 apu
  • 1 olives diiseni
  • Saos tomat 2 sendok
  • Mayonise
Preparation
  1. Sing pertama nggawe endhog diiseni tuna lan surimi, endhog bakal dilebokake ing panci sing diwadhahi banyu ing geni, nalika banyune wiwit umob, kita wenehake masak nganti 10 menit, copot lan adhem. We dipesen
  2. Kita ngumbah godhong apu, garing lan dicincang dadi cilik banget. Kita nyelehake ing mangkuk.
  3. Kita ngethok teken kepiting dadi cilik-cilik.
  4. Kita chop sawetara zaitun lan kita lebokake kabeh ing mangkuk.
  5. Kita mbukak kaleng tuna, mbusak minyak sing berlebihan lan ditambahake karo bahan liyane. Kita nyampur.
  6. We endhog endhog, potong dadi loro, copot kuning lan ditambahake karo bahan ing mangkuk.
  7. Tambahake sawetara sendok makan tomat goreng ing mangkuk kanthi bahan-bahan, aduk.
  8. Kita nyiyapake mayonnaise, bisa digawe ing omah, nanging kanthi panas iki luwih becik tuku wis siyap, nambah sawetara sendok mayonis menyang campuran lan aduk.
  9. Kita nyelehake kuning telur ing sumber, kita isi karo campuran sing diisi kanthi apik, kita nutupi saben endhog kanthi mayonnaise luwih sithik.
  10. Kita nyisihake ing kulkas nganti wayahe ngawula, kita bakal ngiringi godhong salad, tomat, zaitun.
  11. Lan kita ngawula.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.