Tuna dasi nganggo papak

Tuna dasi nganggo papak

Apa sampeyan pengin masak tuna loins? Tuna minangka iwak biru, sing nutrisi banget amarga kandungan protein sing akeh, akeh kalsium, vitamin lan asam lemak omega 3. Iki minangka panganan sing enak banget, sing menehi resep-resep sing enak. Dina iki kita bakal nyiapake tuna nganggo bawang putih lan anggur putih.

Wektu persiapan: 15 menit

Ingredients

Iki minangka bahan sing kudu dikumpulake kanggo nyiyapake sajian kanggo 3 utawa 4 wong:

  • 4 dhadha tuna
  • 1 limón
  • 6 siung bawang putih, dicincang
  • 1 gelas anggur putih
  • peterseli disigar
  • 1 sendhok teh sawi.
  • uyah, mrico, minyak zaitun

Preparation

Kita nyelehake duwur dadi coklat ing panci nganggo minyak zaitun papat sendok.

Yen wis emas ing loro-lorone, wenehake lan tambahi bawang putih cincang bareng karo anggur, jus saka setengah jeruk nipis lan mustar.

Kita tambah panas sing sedhengan nganti saos mulai kenthel lan nambah peterseli sing dicincang.

Daripada dicincang bawang putih, sampeyan bisa ngiris irisan tipis. Hiasi nganggo irisan jeruk nipis. Iringan sing apik kanggo sajian iki yaiku kentang rebus utawa tumbuk.

Tuna minangka salah sawijining iwak sing paling akeh dikonsumsi. Kadhangkala kita bakal njupuk kaleng lan liyane, seger. Tanpa mangu-mangu, pilihan pungkasan iki luwih sampurna kanggo bisa nggawe macem-macem jinis resep. Wis Asam lemak Omega-3 nanging Kajaba iku, nyegah penyakit kardiovaskular tartamtu ing wektu sing padha nglindhungi otak kita. Apa sampeyan butuh alasan luwih akeh kanggo nggunakake? Ing ngisor iki sampeyan duwe resep luwih akeh kanggo tuna hope yen sampeyan pengin luwih.

Tuna karo papak saka Isla Cristina

Tuna pangkon

Salah sawijining area nelayan utama nalika ngomong babagan tuna yaiku Isla Cristina. Kotamadya Huelva iki duwe kegiatan dhasar yaiku mancing. Mula, produk sing paling apik ing pasar bisa dipikolehi. Sanajan tuna bisa disiapake kanthi nganggo cara akeh, tuna karo papak saka Isla Cristina iku salah siji sing paling misuwur lan misuwur.

Úa:

  • Setengah kilo tuna (yen sampeyan bisa milih, ora kaya bagean sing diarani Tarantelo. Bagéyan bentuk segitiga sing dimiliki tuna. Dununge cedhak banget karo dagu lan sadurunge buntut putih sing diarani).
  • Setengah gelas cuka
  • Rong siung bawang putih
  • Lenga zaitun
  • Cumine
  • Uyah lan lada

Preparation:

Kaping pisanan sampeyan kudu masak tuna kanthi banyu, uyah lan cuka. Yen wis mateng, sampeyan bakal nyopot banjur dipotong-potong utawa irisan. Kangge, sampeyan kudu matuk bawang putih karo jintan. Sampeyan bisa nambah siji sendok makan cuka. Saiki sampeyan kudu mangsuli saben potongan tuna lan pass liwat campuran papak lan cumin. Dheweke dilebokake ing wadhah lan diwutahake minyak, nganti saben potongan ditutupi kanthi bener. Pungkasane, sampeyan kudu ngaso nganti sesuk lan adhem adhem.

Resep tuna papak adhem

Resep tuna papak adhem

Úa:

  • Setengah kilo katun tuna
  • XNUMX/XNUMX jus lemon
  • 4 siung bawang putih, dicincang
  • Laurel
  • Kuku
  • Sedot mrico
  • Sal
  • Parsley
  • Lenga zaitun

Preparation:

Kita bakal nyelehake geni ing geni, banyu jeruk nipis, uyah, uga cengkeh lan godhong teluk. Nalika wiwit umob, kita kudu nambah dhuwure tuna. Kita bakal ninggalake udakara 12 menit. Sawise wektu iki wis kliwat, kita nyopot saka panas lan kita liwati banyu adhem.

Saiki wayahe mangsuli tuna lan diselehake ing nampan. Saliyane, kita bakal nyampur bawang putih lan peterseli. Wayahe lunga nglereni tuna dadi irisan tipis.

Bakal diselehake ing wadhah gedhe. Ing ndhuwur kasebut, kita bakal nambah campuran papak lan peterseli, kanggo nambah lapisan tuna ing sisih ndhuwur. Pungkasan, kita bakal nambah minyak kanggo nutupi. Kanthi cara sing padha karo resep sadurunge, kita kudu ngecakake ing kulkas. Kanggo nindakake iki, ora kaya biasane nindakake dina sadurunge. Mesthi wae, bakal diwenehake kanthi adhem.

Tuna papak panggang 

Tuna papak panggang

Úa:

  • Tuna steak
  • 4 cengkeh saka papak
  • Parsley
  • Lenga zaitun
  • Sal

Preparation:

Pisanan, kita kudu nyikat bawang putih sing apik banget. Kita bakal nyampur karo peterseli, uga dicincang kanthi apik. Kita nambahake minyak zaitun lan cadangan. Kita digawe panas ing papan sing arep digawe steak tuna.

Kita nambah minyak sithik lan dipasang. Kita nambah uyah sithik lan kari udakara 4 menit ing saben sisih, udakara. Kita bakal nyelehake ing nampan lan nambah sendok sandhangan sing digawe karo bawang putih, peterseli lan minyak.

¡Panganan sing cepet lan enak banget kayata tuna papak panggang!.

Yen seneng tuna kaya sing dakkarepake, coba nganggo saos tomat 😉:

Artikel sing gegandhengan:
Tuna karo saos tomat

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   ALICE RAMOS ngandika

    Aku seneng resep iki, nanging aku ora nduwe paroki

    1.    Nestor ngandika

      Aku ora duwe tuna

  2.   pie nganggo bal ngandika

    Po takon marang tangga teparo utawa tuku