Tortilla oatmeal karo krim coklat kanggo sarapan

Tortilla oatmeal karo krim coklat

Sampeyan bakal angel pracaya carane prasaja lan cepet kanggo nyiyapake iki tortilla oatmeal. Sampeyan mung butuh papat bahan lan 20 menit wektu kanggo nggawe. Lan yen wis rampung sampeyan bisa seneng-seneng ngisi karo kombinasi bahan sing paling disenengi.

Aku milih kanggo isi karo almond krim lan coklat, kombinasi becik kanggo sarapan. Sampeyan uga bisa nindakake karo alpukat mashed, tomat mateng diced, krim woh garing, hummus ... ana akeh kemungkinan manis lan gurih kanggo milih saka.

Mbokmenawa pancake pisanan ora bakal katon kaya sing dikarepake, nanging iki minangka latihan. Kunci sukses yaiku nggunakake a wajan nonstick lan sabar: nggawe saben pancake kanthi apik ing sisih siji sadurunge ngowahi. Apa sampeyan ora bakal mangan kabeh? Simpen ing wadhah kedap udara ing kulkas lan gunakake dina sabanjure.

Resepipun

Oatmeal tortillas karo avocado lan tomat, nedha bengi prasaja
Tortilla oatmeal iki gampang banget digawe lan ngakoni isi tanpa telas. Coba sarapan karo krim coklat lan kacang.
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 100 g. gandum gandum
  • 250 ml banyu anget
  • Sal
  • Mrica ireng
  • Lenga zaitun
  • Almond lan coklat krim
Preparation
  1. Kita ngresiki serpihan oat karo banyu anget, jiwit uyah lan mrico nganti dicampur homogen.
  2. Sawise uleg wajan, menehi panas lan pour senduk adonan menyang.
  3. Kita ngidini tortilla ditindakake kanthi apik ing sisih siji liwat medium panas lan banjur kasebut kanthi teliti, nguripake kanggo cook ing sisih liyane.
  4. Nalika kita nggawe wong (nem tortilla metu) kita cadangan mau dibandhingke ing piring supaya padha anget.
  5. kanggo ngawula marang wong-wong mau, nyebarake coklat lan krim almond ing saben tortilla oatmeal, kita melu lan seneng.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.