Piring tomat lan kembang kol panggang

Piring tomat lan kembang kol panggang

Ing omah, kita durung nate kesah nguripake oven. Ing mangsa panas kita terus nggunakake kanggo nyiyapake pasugatan kaya iki tomat panggang lan piring kembang kol. Sajian sing gampang disiyapake lan luwih gampang kanggo dipangan, sing bisa ngrampungake kanthi nyampur legum utawa sereal.

Yen aku seneng jinis pasugatan iki amarga ora menehi gaweyan. Cukup lebokake bahan ing mangkuk, wenehake kanthi mateng, lebokake ing oven lan ngenteni. Ngenteni oven kanggo nindakake tugas lan bali sawetara sayuran panggang lan coklat enom karo sing kaget ing meja.

Wektu panggangan bakal beda-beda gumantung saka oven lan cara nglereni sayuran. Ing kasus kita wis 30 menit ing oven; luwih sethithik tinimbang butuh nyiyapake meja lan iki gelas cilik compote lan keju sing dikocok minangka panganan cuci mulut kanggo nedha bengi. Apa sampeyan wani nyiyapake sumber kembang kol lan tomat panggang iki?

Resepipun

Piring tomat lan kembang kol panggang
Piring tomat lan kembang kol panggang iki minangka sajian sederhana sing bisa disedhiyakake dhewe utawa minangka iringan kanggo akeh persiapan.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • ½ kembang kol
  • ½ bawang bombay abang
  • 1 tomat
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Sal
  • Mrica ireng
  • 1 ranting rosemary
  • 1 tetanduran timun lemon
  • ½ sendhok teh manis + paprika panas
Preparation
  1. Oven digawe panas nganti 220ºC
  2. Potong kembang kol dadi irisan lan lebokake minangka alas ing sumber.
  3. Tambah potongan bawang ing julienne lan tomat sing wis disigar.
  4. Kita musim karo gerimis minyak zaitun, musim lan kanthi tangan kita bisa nggunakake kabeh bahan kasebut kanthi apik.
  5. Sprinki paprika sithik, tambahake ranting rosemary lan thyme menyang sumber lan lebokake ing oven.
  6. Panggang 20 menit utawa nganti kembang kol dadi kecoklatan.
  7. Kita nyedhiyakake tomat panggang lan piring kembang kol.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.