Tim editorial

Resep Masakan minangka situs web Blog Aktualidad. Situs web kita darmabakti kanggo jagad gastronomi, lan ing kono kita menehi saran babagan masakan asli nalika ngobrol babagan kabeh sing ana gandhengane karo masak lan panganan.

El Tim editorial Resep Masakan Iki kasusun saka panganan sing semangat remen nuduhake keahlian lan katrampilan karo sampeyan. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean, aja ragu-ragu nulis liwat formulir iki.

Penyunting

  • Maria vazquez

    Masak dadi salah sawijining hobiku wiwit cilik lan dadi bokong ibu. Sanajan ora ana gandhengane karo profesi saiki, masak tetep menehi momen sing apik banget. Aku seneng maca blog masak nasional lan internasional, tetep nganyari karo publikasi paling anyar lan nuduhake eksperimen kuliner karo kulawarga lan saiki karo sampeyan.

  • Montse Morote

    Aku seneng masak, minangka salah sawijining hobi, mula aku miwiti blogku, Masak karo Montse, nalika aku nuduhake resep-resep kanggo urip saben dinane kanthi cara sing gampang lan gampang lan nikmati.

  • Toñy Torres

    Minangka wong sing seneng panganan sing enak, aku nyatake yen aku seneng masak ing umume. Ing pilihan produk lan campuran rasa, aku nemokake kreatifitas saben dina. Ing kene aku nuduhake sajian lan resep favorit, campuran masakan tradisional lan masakan internasional.

Mantan editor

  • Ale Jimenez

    Aku seneng masak wiwit cilik, saiki aku duwe komitmen kanggo nggawe resep lan ngapikake kabeh sing wis daklajari pirang-pirang taun, muga-muga sampeyan seneng resepku kaya sing dakkarepake karo sampeyan.

  • Carmen Guillen

    Pikiranku sing mesthi mbukak lan seneng nggawe aku saiki nggawa aku ing jagad pawon. Muga-muga sampeyan seneng resepku lan praktikna. Enak banget!

  • Hannah mitchell

    Anggota paroki masak alon lan bir Guinness, aku wis suwe nyiyapake resep nyusut driji. Tradisional, modern, aku wani nindakake apa-apa! Nyoba lan nyoba rasa anyar, muga-muga sampeyan seneng resepku kaya sing dakwujudake.