Tequeños keju

Tequeños keju

'Tequeños 'ing Venezuela lan 'driji keju' ing Kolombia. Dina iki kita nyebrang kolam kanggo nggawa camilan sing populer yaiku mbungkus tongkat keju putih ing adonan tepung gandum. Iki minangka resep sing gampang, nanging tangan sampeyan reget.

Tequeños bisa dadi wiwitan utawa panganan liyane sajrone nedha bengi cemilan cepet. Umume dilayani diiringi saos, tomat, madu lan mustar, mrica manis, guacamole utawa saos panas. Pancen gampang dipangan lan disenengi wong diwasa lan bocah yen ora renyah.

 

Tequeños keju
Tequeños yaiku tongkat keju sing dibungkus adonan gandum sing digoreng, misuwur ing Venezuela. Coba cobanen!
Pengarang:
Kamar pawon: 220
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 12
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 280 g. glepung gandum
  • Ragi 1 sendhok teh (kraton)
  • 2 sendhok gula
  • ½ sendhok uyah
  • 1 endhog gedhe ing suhu kamar
  • 56 g. butter adhem
  • 6-7 sendok banyu es
  • 300 g. keju putih (utawa macem-macem jinis sing nyawiji) ing teken 10 × 1 cm.
  • Lenga zaitun
Preparation
  1. Ing wadhah gedhe, kita nyampur glepung, ragi, gula lan uyah.
  2. We nggawe bolongan ing tengah lan kita nambah endhog, butter lan banyu sing dicincang.
  3. Kita aduk nganggo sendok saka kayu lan kita terus nguleni nganggo tangan nganti bahan-bahane kompak.
  4. Kita tetep nguli adonan ing konter nganti 5 nganti 8 menit nganti glepung dicampur kabeh lan adonan wis alus.
  5. Yen duwe bal sing luwih alus, kita bali menyang mangkuk, nutupi bungkus plastik lan ayo ngaso ing suhu kamar 30 menit.
  6. Sawise 30 menit, tepung ing permukaan kerja lan roller. Kita nyebar adonan mbentuk persegi panjang (24 × 32 cm) nganti kekandelan setengah sentimeter.
  7. Kanthi cutter pizza utawa piso sing landhep, kita ngethok ngudani udakara 2 cm; Kita bakal entuk udakara 12 strip.
  8. Kita muter saben strip sadurunge diisi supaya bisa dadi lancip.
  9. Kita mbungkus saben teken keju ing salah sawijine strip. Kita wiwiti kanthi nyekeli pucuk adonan ing salah sawijining pucuk tongkat lan adonan diubengi teken, rada tumpang tindih babak sadurunge, nganti rampung nutupi. Kita mencubit ing ujung supaya ditutup kanthi apik.
  10. Kita nggoreng teken ing akeh minyak panas suwene 3 utawa 4 menit ing saben sisih, nganti coklat emas.
  11. Kita lebokake ing kertas sing nyerep kanggo ngilangi lemak sing akeh lan disajeni karo saus.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   CRISTINA RAMIREZ ngandika

    banget yen digoreng mbukak apa sing kudu ditindakake