Zucchini lan wajan endhog, nedha bengi sing apik

Zucchini lan Telur Wajan
Dina iki aku usul a nedha bengi prasaja kanggo seneng sak minggu, telusur saka zucchini lan endhog. A cepet, mirah lan, kok ora ngomong, resep éca. Bahan-bahan sing bisa dideleng lan langkah demi langkah ora nyebabake kesulitan. Ayo, yen sampeyan pengin nyoba, sampeyan ora duwe alesan!

Ora perlu rumit kanggo nikmati nedha bengi sing enak. Ana dina, nyatane, wong ora bisa utawa ora pengin melu. Lan resep iki apik kanggo ora nyerah nedha bengi sing apik ing kasus kasebut. A mandolin, wajan lan patang bahanSampeyan ora perlu apa-apa liyane kanggo nyiyapake.

Sampeyan bisa muter ing resep iki karo rempah-rempah sing paling disenengi utawa pengin ditambahake. Ing kesempatan iki, aku wis mbatesi dhewe kanggo bumbu zucchini karo uyah lan mrico ireng lan ing wayahe pungkasan aku nambah. keju grated sethitik, sethitik. Nanging sampeyan bisa nggabungake paprika manis utawa panas.

Resepipun

Zucchini lan Telur Wajan
Wajan Zucchini lan Sayuran iki minangka pilihan sing apik kanggo nedha bengi. Prasaja, cepet lan enak, sampeyan ora bakal kesed kanggo masak.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • ½ zucchini
  • 1 endhog
  • 1 sendok teh keju parut (kue diobati)
  • Sal
  • Mrica ireng
  • Lenga zaitun
Preparation
  1. Sijine lenga sethithik ing wajan.
  2. Banjur dipotong nganggo mandolin zucchini lan sijine ing telusur rada tumpang tindih ing garis utawa ing spiral.
  3. Mangsa karo uyah lan mrico, panas telusur lan cook nganti zucchini wiwit coklat ing pangkalan.
  4. Dadi, nambah endhog ing sisih siji.
  5. Nutupi telusur lan cook kabeh kanggo sawetara menit liwat kurang panas nganti endhog meh disetel.
  6. Ing wektu kuwi, kita nambah keju lan kita masak apa sing perlu kanggo nyawiji.
  7. Kita sante zucchini lan endhog skillet karo Piece saka roti.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.