Tahu nganggo jamur tumis lan kentang masak

Tahu nganggo jamur tumis lan kentang masak

Meh saben minggu aku berlayar a blok tahu tenan lan aku nggunakake, sawise, kanggo nyiyapake pasugatan sing beda sajrone rong dina berturut-turut. Tahu karo jamur tumis lan kentang masak minangka salah sawijining proposal sing bisa disiapake kanthi gampang lan cepet. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye?

Kanggo kula marum tahu minangka kunci supaya bisa nambah rasa. Sampeyan bisa nggunakake rempah-rempah sing paling disenengi. Favoritku yaiku paprika lan oregano, nanging sampeyan bisa nggunakake tambahan utawa ora kunir, cumin utawa kari iki, kenapa ora! Kabeh urusan eksperimen.

Sawise tahu diresiki lan digoreng, sampeyan mung ora bisa nyawiji tumis jamur, kentang rebus lan ceri supaya resep iki wis siyap. Nanging apa sampeyan mikir yen kita langkah demi langkah? Saka marinade tahu nganti klamben pungkasan. Cathet lan terusake lan nggawe resep iki dadi gampang lan migunani.

Resepipun

Tahu nganggo jamur tumis lan kentang masak
Tahu karo jamur tumis lan kentang masak sing disiyapake saiki minangka resep sing gampang, cepet lan vegan. Cocog kanggo dinikmati karo kulawarga.
Pengarang:
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
Kanggo tahu
  • 400 g. saka tahu
  • 250 ml. banyu
  • 1 sendhok teh paprika manis
  • ½ sendhok teh paprika panas
  • 1 sendhok teh papak bubuk
  • Uyah lan lada kanggo rasa
  • 2 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 sendhok kecap
Minangka iringan
  • 4 kentang cilik
  • 250 g. jamur
  • ½ bubuk papak sendok teh
  • ½ sendok teh parsley pepe
  • 8 tomat ceri
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Sal
  • Mrica
Preparation
  1. Kita masak kentang ing banyu uyah; yen isih cilik, umure udakara 30 menit kanggo masak.
  2. We njupuk wektu kanggo nyiyapake tahu. Kanggo nindakake iki, kita nyelehake banyu, rempah-rempah lan tahu dadu ing wajan. Yen wis rampung, panas nganggo panas sedhengan, tutup lan masak tahu 8 menit. Banjur, kita nemokake lan masak kanthi panas sing sedheng nganti banyune nguap.
  3. Sawise, kita pour minyak lan tumis suwene 8 menit supaya coklat tahu. Kanggo ngrampungake, tambahkan kecap, campuran lan masak kabeh suwene 2 menit maneh. We dipesen
  4. Saiki kentang bisa dimasak. Yen mangkono, kita copot saka banyu, saluran lan tunggu nganti anget supaya dikupas.
  5. Nalika kita ngenteni, kita tumis jamur. Kita sijine sawetara sendok minyak ing wajan lan yen wis panas, kita tambahake jamur lan coklat ing sisih siji, banjur tambah uyah lan mrico, lebokake bubuk bawang putih lan peterseli lan baleni supaya bisa masak kanggo menit liyane.
  6. Sawise kabeh bahan wis siyap, kita kudu nyampur tahu, kentang lan jamur panas ing piring utawa mangkuk lan tambahkan tomat ceri kanggo ngrasakake tahu iki nganggo jamur tumis lan kentang sing wis dimasak.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.