Kacang buncis putih, sup leek lan udang

Kacang buncis putih, sup leek lan udang Sup legume minangka sumber sing apik sajrone wulan paling adhem taun iki anget. Sanajan aku kudu ngakoni, kayata karo rebusan, ing omah kita ora mandheg njupuk kapan wae taun. Sup kacang buncis, leek lan udang putih iki minangka tuladhane.

Kombinasi saka kacang putih lan udang Iki minangka salah sawijining favoritku. Yen kita uga nggabungake sayuran sing apik karo bawang, mrico lan utamane leek dadi protagonis, mula sukses bisa ditindakake. Apik Simpenan iwak Mesthi aku bakal menehi sumbangan kanggo nambah sup iki, nanging biasane aku golek kesederhanaan sajrone urip sadina-dina.

Sing wis tak lakoni, kanggo njupuk kauntungan saka kabeh udang yaiku nggoreng cangkangane supaya bisa lenga dhasar, roso. Ati-ati yen sampeyan duwe kucing, amarga nalika masak sajian iki, dheweke ora bakal mandheg nyoba mlumpat ing meja. Sapa sing ngelingake dudu pengkhianat. Coba sup iki lan critakna!

Resepipun

Kacang buncis putih, sup leek lan udang
Sup kacang buncis, leek lan udang putih iki minangka garnet sejatine minangka kursus pertama utawa nedha bengi sajrone taun nalika wengi isih adhem.
Pengarang:
Jinis resep: Sup
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 180 g. kacang ginjel putih, mateng (bobot garing)
  • 3 sendok makan minyak zaitun
  • 20 udang
  • 1 bawang putih
  • 4 bawang
  • 1 mrico lonceng ijo
  • ½ mrico abang
  • Saos tomat 2 sendok
  • ½ sendhok teh paprika manis
  • 1 kubus saham iwak (opsional)
  • Banyu
Preparation
  1. We chop bawang, mrico lan bawang lan kuping udang, cadangan cangkang ing sisih siji lan daging ing sisih liyane.
  2. Kita panas minyak ing panci lan tumis cangkang udang kanggo rasa minyak sajrone rong menit. Banjur kita copot nganggo sendok slotted.
  3. Ing minyak sing padha, saiki bawang bombay, mrico lan bawang disigar sacukupe suwene 10 menit.
  4. Banjur tambahi udang lan goreng nganti wernane diwarnai.
  5. Sawise kita nambah tomat goreng , paprika manis lan campuran kabeh.
  6. Kita nggabungake kacang buncis, kubus saham lan banyu (ing banyu masak kacang buncis ing kompor cepet) lan godhok. Banjur kita mudhunake panas lan masak suwene limang menit.
  7. Kasedhiya sup putih buncis, bawang lan udang panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.