Bayam, Stroberi lan salad Fig karo Vinaigrette Madu

Bayam, Stroberi lan salad Fig karo Vinaigrette Madu

Aku ngakoni. Bayam, stroberi lan salad anjir kanthi madu vinaigrette minangka salah sawijining favoritku. Sampeyan bisa uga mengaruhi yen musim stroberi cendhak, mula uga wektu kanggo nikmati salad iki. Sampeyan uga gampang banget nyiyapake. Apa liyane sing bisa dijaluk ing salad?

Telung bahan lan klamben sing sederhana. Salad iki minangka salah sawijining bukti yen kesederhanaan uga bisa menehi kepuasan. Nyiyapake gampang banget lan dadi alternatif sing apik banget minangka kursus pertama sing disusul karo pitik panggang nganggo sari utawa sawetara Mrica diiseni.

Sampeyan uga bisa dadi nedha bengi sing entheng karo salad saka sawetara gelas keju cilik lan applesauce. Katon kaya alternatif sing paling apik kanggo aku. Sampeyan mung kudu nyoba lan menehi katrangan apa sampeyan setuju karo aku.

Resepipun

Bayam, Stroberi lan salad Fig karo Vinaigrette Madu
Salad bayam, stroberi lan anjir kanthi ewu kejutan vinaigrette kanthi gamblang, dadi wiwitan utawa kursus pertama.
Pengarang:
Jinis resep: Roti lapis
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 bayem bayem
  • 20 stroberi
  • Anjir garing 6
  • 3 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 sendhok madu
  • 1 sendok cuka balsamic
  • Sal
  • Mrica ireng
Preparation
  1. Kita ngresiki bayem, copot buntut lan potong nganti gedhe.
  2. Kita nyelehake bayem ing mangkuk salad lan ing stroberi lan ara diiris.
  3. Sawise kita nyiyapake vinaigrette. Kanggo nindakake iki, campuran minyak, madu, cuka lan uyah lan mrico jupuk ing mangkuk.
  4. Kita ngalahake nganggo garpu lan kita pour salad.
  5. Kita nyedhiyakake salad bayam, stroberi lan ara kanthi vinaigrette madu seger.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.