Steak tenderloin ing saus mrico

Steak tenderloin ing saus mrico

Steak mesthi dadi pilihan sing apik nalika dikarepake mangan enak nanging kita kesusu amarga gampang banget ditindakake. Nanging, kadang-kadang kita ora pengin mangan steak sing ora sopan, mula sampeyan menehi ide kanggo ngiringi saos mrica sing sugih lan gampang uga sawetara kentang goreng.

Dadi, dina iki saiki wenehi isi loin mrico sing enak sing digawe mung 15 menit, utawa malah kurang. Resep iki nyenengake banget siswa lan / utawa jomblo dheweke ora duwe ide babagan masak lan uga ora seneng Mula, dheweke bisa sinau sethithik mbaka sethithik lan resep sing gampang lan larut.

Ingredients

  • Steak loin.
  • 2-3 kentang.
  • Jus jeruk nipis.

Kanggo saos mrico:

  • 200 g krim kanggo masak.
  • 1 sendhok mrico ireng sing wis digiling.
  • 2 sendhok mrica ireng sing wis digiling.
  • 30 g butter.
  • 1 tablet duduh kaldu daging.
  • 2 sendok makan minyak zaitun.
  • Jiwit uyah

Preparation

Pisanan, macerating ing steak. Kanggo nindakake iki, kita bakal dilebokake ing permukaan sing rata lan kita uyah ing loro-lorone lan banjur diatur ing piring jero sing bakal disiram jus lemon sing wis diiris. Sampeyan uga bisa ngganti iki kanggo irisan bawang putih utawa loro-lorone.

Nalika macerating ing steak kita peeling lan ngumbah ing kentang. Kajaba iku, kita bakal ngiris irisan-irisan roti jinis tipis lan digoreng nganggo minyak panas, banjur selehake ing kertas sing nyerep.

Mengko, kita bakal nindakake steak ing wajan utawa wajan sing panas banget saengga ora nyusut karo gerimis minyak zaitun. Kita bakal muter lan muter supaya ora garing.

Pungkasan, utawa nalika lagi rampung, kita nindakake saos mrico gampang. Ing panci utawa wajan kita bakal lebokake lenga zaitun lan yen wis saya anget, kita bakal nambah mentega, banjur nambah mrica ireng. Tumis sithik kanggo ngeculake rasane lan nambah krim kanggo masak sajrone sawetara menit. Nalika wiwit umob, tambahkan jiwit uyah, kotak persiyapan lan sendok mrica ireng sing wis digiling, masak suwene sawetara menit banjur wis. Saiki kita bisa ngumbah steak lan kentang nganggo saus kaya iki.

Yen sampeyan pengin luwih akeh, disaranake sampeyan nyoba Loin Pork Panggang sing uga apik banget.

Katrangan lengkap babagan resep

Steak tenderloin ing saus mrico

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 438

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.