Spaghetti karo daging ing saos béchamel

Spaghetti karo daging ing saos béchamel

Yen ana panganan sing meh disenengi kabeh wong, mula pasta. Apa macaroni, busur, spaghetti, lsp. Padha seneng karo wong diwasa lan bocah.

Wektu iki, kita wis njupuk pot spaghetti saka pantry lan digunakake kanggo nggawe resep sing enak iki spaghetti karo daging ing saos béchamel. Biasane mangan jinis sajian iki nganggo saus tomat, nanging saiki aku pengin beda.

Mangkene dhaptar bahan lan langkah-langkah saka persiyapan. Dheweke padha gedhe banget! Kita wis nyiyapake resep kanggo 2 utawa 3 wong, nanging yen ana luwih akeh, ing kene sampeyan bisa ngetung jumlah pasta saben wong.

Spaghetti karo daging ing saos béchamel
Spaghetti karo daging ing saus bechamel minangka panganan khas sing bisa dilebokake yen pengin ngetrapake kabeh rasa.
Pengarang:
Kamar pawon: Italia
Jinis resep: jajanan
Porsi: 2-3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
jajanan
  • Spaghetti kanggo loro
  • Lenga zaitun
  • Banyu
  • Sal
Carne
  • 250 gram daging pitik-kalkun cincang
  • 2 cengkeh saka papak
  • ½ bawang bombay
  • Lenga zaitun
  • Kari
  • Mrica ireng
  • Sal
Saus bechamel
  • Susu 300 ml
  • 45 gram mentega
  • 1 sendok makan tepung
  • Uyah sing apik kanggo dirasakake
  • Pala kanggo rasa
Preparation
  1. Ayo dadi miwiti karo daging: Ing wajan, karo ngicipi minyak zaitun, goreng papak lan bawang ing sheet. Yen wis rampung, kita bakal nyelehake daging, sing bakal digulung kanthi sendok kayu utawa garpu. Kita bakal aduk saben-saben supaya daging ora tetep. Yen wis meh rampung, tambahkan uyah, mrico ireng lan kari kanggo rasa, lan aduk kanggo mateni kabeh rasa. Kita nyisihake nalika daging wis rampung lan longgar, ora clingy.
  2. Ing pot medium kita bakal sijine masak spaghetti. Kanggo nindakake iki, cukup isi pot karo banyu, tuang sawetara tetes minyak zaitun supaya spaghetti ora nemplek lan uyah sithik. Nalika banyune wiwit umob, kita bakal nambah spaghetti lan masak ing antarane Minutos 10-15 ing panas maksimum.
  3. Nalika spaghetti rampung, kita bakal entuk Saus bechamel. Kanggo nindakake iki, ing wajan, sing bakal panas banget, lebokake mentega banjur wis mateng, lebokake glepung sithik lan aduk nganggo garpu kayu. Sabanjure lan tanpa mandheg aduk, kita nambah kanthi sethithik Susu 300 ml. Yen ditindakake kanthi sethithik, kita bakal nyegah supaya ana gumpalan. Yen duwe saus sing apik, kita nambah sentuhan pungkasan supaya bisa nambah rasa: uyah lan pala kanggo rasa.
  4. Saiki sampeyan mung kudu nggabungake telung perkara kasebut lan nikmati sajian sing apik kanthi gampang.
Cathetan
Minangka sentuhan pungkasan, yen sampeyan seneng oregano, sampeyan bisa nambah sethithik kanggo dekorasi.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 410

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Norma Gonzàlez. ngandika

    EXQUISITE…