Spaghetti karo saus bayem lan keju

Spaghetti ing saus bayem

Spaghetti pancen fleksibel nalika nggawe, Kajaba iku, apik banget kanggo taun iki amarga wis cukup wareg, kurang kalori lan seger banget. Kadhangkala kita duwe kebiasaan nggawe dheweke kanthi cara sing padha, nanging dina iki kita mbantu sampeyan nggawe sajian anyar.

Sawetara spageti dicuci nganggo kangkung lan saus keju sing mewah, sajian sing sehat banget lan nyenengake kanggo nedha awan karo pasangan sampeyan. Kanthi cara iki, kita bisa nindakake a sore romantis kanggo pasangan kita kanggo nuduhake rasa tresno lan katresnan sing sampeyan rasakake.

Ingredients

  • Spaghetti
  • 1 papak cengkeh.
  • 250 g bayem.
  • 100 g keju parut.
  • 200 g krim cair.
  • Santik susu
  • Banyu.
  • Lenga zaitun
  • Uyah.
  • Paduka

Preparation

Kaping pisanan, kita bakal nemtokake masak spaghetti lan bayem kanthi kapisah ing banyu sing umob. Spaghetti bakal dimasak udakara 10-15 menit lan bayem suwene 10. Sawise mateng, saluran lan cadangan.

Banjur, ing wajan cilik kita bakal nggawe salsa. Kita bakal nyelehake gerimis minyak zaitun sing apik lan tumis bayem. Kita bakal nambah krim lan susu lan masak udakara 5 menit. Banjur, kita bakal nggabungake keju parut lan rempah-rempah, aduk nganti tumis keju.

Kajaba iku, ing wajan gedhe kita bakal tumis spaghetti nganggo gerimis minyak zaitun lan bawang putih iris sing apik, mula bisa dirasakake.

Pungkasan, kita bakal plating lebokake dhasar spaghetti sing wis diiris, lan asin karo bayam lan saus keju.

Katrangan lengkap babagan resep

Spaghetti ing saus bayem

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 268

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ana Klumpar ngandika

    Sugih banget lan gampang lan saiki sampeyan bisa entuk bayem sing apik banget.
    Matur nuwun.

  2.   Maria Pinagel ngandika

    Enak !!!!!!!!