Spaghetti setan, pasta pedhes lan enak

Pasta bisa dadi sajian hambar banget, nanging iku a panganan sing serba guna amarga nampa jinis saos lan / utawa panganan liyane. Sampeyan bisa nggawe pasugatan sing sehat utawa enak supaya wareg.

Uga, pasta iku enak banget asupan protein lan karbohidrat kanggo awak kita. Kanthi cara iki, kita bakal nyedhiyakake energi sing dibutuhake kanggo njaga dina kanthi semangat, kuat lan wani.

Spaghetti kanggo setan

Ingredients

  • 300 g spageti.
  • 2 siung bawang putih
  • 1 pucuk mrica rawit.
  • Lenga zaitun
  • Banyu.
  • Uyah.

Preparation

Kaping pisanan, kita kudu masak spaghetti. Kanggo nindakake iki, kita bakal nyelehake panci gedhe kanthi banyu akeh, lan bakal godhok. Nalika umpluk diwiwiti, kita bakal nambah uyah lan spaghetti, lan masak udakara 8 menit. Banjur kita bakal saluran.

Spaghetti kanggo setan

Nalika spaghetti lagi masak, kita bakal lunga laminasi papak lan ngiris lombok cayenne ing bagean sing katon, amarga ora kena dipangan.

Spaghetti kanggo setan

Iki, ing kita bakal nggoreng wajan kanthi lenga panas sing akeh. Nalika papak dadi emas, spaghetti bakal siyap, mula kita bakal dikencengi lan ditambahake langsung, kita bakal tumoto sawetara menit lan wis rampung! Rasakake spaghetti sing cepet lan pedhes banget kanggo Iblis.

Spaghetti kanggo setan

Informasi liyane - Spaghetti karo pitik lan tomat alami, resep sehat

Katrangan lengkap babagan resep

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 215

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.