Sosis ing anggur putih

Sosis ing anggur putih, salah sawijining sajian favorit bocah yaiku sosis, dheweke seneng banget. Kita bisa nyiyapake, digoreng, karo tomat, karo beras, ing rebusan….

Kita bisa nemokake sosis kanthi macem-macem, saiki ana daging pitik, daging sapi, daging babi, karo sayuran, jamur ....

Wektu iki aku nggawa piring saka sosis ing anggur putih, sajian sing sugih banget, kanthi saus kanggo nyelup roti. Sajian sing bisa kita iringi karo kentang goreng, sayuran utawa nasi putih.

Sosis ing anggur putih
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 12 sosis
  • 1 cebollas
  • 1 cengkeh saka papak
  • 1 gelas anggur putih
  • 1 gelas duduh kaldu ayam utawa kubus bouillon
  • Minyak
  • Sal
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake sosis nganggo anggur putih, luwih dhisik kita milih trikatuka lan dipotong dadi potongan julienne, kupas lan bawang putih.
  2. Kita nyelehake wajan ing geni kanthi jet minyak, tambahake trikatuka, supaya direndhem.
  3. Tambah sosis bebarengan karo trikatuka supaya coklat lan trikatuka diracik.
  4. Nalika sosis lan trikatuka meh coklat emas, tambahi bawang putih cincang, kari sawetara menit.
  5. Tambah anggur putih, ayo masak sawetara menit lan alkohol nguap.
  6. Yen alkohol wis nguap, tambahkan gelas kaldu pitik, supaya kabeh masak udakara 15 menit. Yen kita waca yen duduh kaldu, tambahi sithik maneh.
  7. Nalika sosis dimasak, kita ngicipi uyah lan mbenerake.
  8. Yen ana saus sing entheng banget, kita njupuk saos sethithik ing gelas, nambah sendok tepung, aduk nganti glepung larut, lebokake ing saos, aduk, godhok nganti sawetara menit lan saus bakal kenthel
  9. Lan sampeyan bakal siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.