Sirloin ing saus anggur abang

Kita terus karo resep kanggo nyiyapake ing pesta, a sirloin ing saus anggur abang. Resep sing gampang lan lengkap sing cocog karo saos iki. Iki uga resep sing apik kanggo nyiyapake kabeh taun.

Kepiye sampeyan ngerti tenderloin daging babi minangka daging sing enak lan lembut, kanggo nggawe saos iku apik banget lan kita bisa nindakake kanthi cara akeh.

Sirloin ing saus anggur abang
Pengarang:
Jinis resep: Detik
Porsi: 6-8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2-3 tenderloin daging babi
  • Wortel 1
  • 1 cebolla
  • ½ mrico ijo
  • 2 papak
  • 2 sendok makan kecap (opsional)
  • Saos tomat 3 sendok
  • 200 ml duduh kaldu daging utawa banyu
  • 200 ml anggur ireng
  • Mrica
  • Minyak
  • Sal
  • Kanggo ngancani:
  • Sayuran mateng
  • Kripik
Preparation
  1. Jupuk sirloin lan musim, ing panci nganggo 3-4 sendok minyak, coklat nganggo panas sing gedhe ing kabeh sisih. Kita njupuk lan cadangan.
  2. Kita sayur-sayuran, wortel, mrico, papak ing kuadrat, trikatuka ing julienne, kita lebokake kabeh ing kaserol sing wis diwarnai daging, yen prelu ditambahake minyak liyane, coba masak ing geni sing rata .
  3. Nalika ndeleng manawa ana sayuran, kita sijine tomat goreng, kita aduk.
  4. Kita sijine sendok loro kedhele lan duduh kaldu utawa banyu.
  5. Kita ngilangi kabeh lan ngremukake kabeh sayuran, (sampeyan ora bisa ngrusak) kita lebokake maneh ing geni lan nambah anggur abang, godhok suwene 3 menit lan lebokake sirene ing saos, masak nganti mateng tender- 30-40 menit.
  6. Yen wis, kita ngicipi uyah, adhem lan adhem dadi isine sing luwih tipis utawa luwih kenthel, kaya sing dikarepake. Kita ngancani saos.
  7. Dadi panas.
  8. Kanggo ngiringi, kita bisa masak sayuran lan nggoreng kentang, uga luwih becik dibandhingake karo kentang tumbuk.
  9. Kanggo mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.