Senggol persik

Jam peach, sugih lan krasan. Aku seneng persik, minangka salah sawijining woh-wohan musim panas sing paling disenengi lan amarga aku nyoba nggawe macet ing omah, aku duwe taun suwene.

Ana gunakake persik sing mateng lan enakKanthi cara iki, kurang gula sing dibutuhake lan senggol bakal luwih entheng.
Kita bisa ngoptimalake macet, kanggo sarapan, cemilan utawa nyiyapake panganan cuci mulut sing enak.
Kita kudu njupuk kauntungan saka woh-wohan mangsan, amarga nalika wis paling apik, bisa duwe rasa sing enak lan regane paling larang.
Bisa digawe saka woh sing disenengi, nanging peach sing dakkarepake minangka sing paling disenengi. Patut ditindakake, yen dicoba sampeyan ora bakal kliwat ing omah.
Yen sampeyan duwe kompor cepet, sampeyan bisa nyiyapake sajrone 10 menit.

Senggol persik
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 kilo persik
  • 400 gram gula
  • Jus jeruk nipis
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake senggol persik, luwih dhisik dikupas lan dipotong irisan persik.
  2. Ing kaserol sing arep masak persik, kita bakal nyelehake potongan persik, setengah jus lemon lan gula.
  3. Kita bakal ngaso nganti 30-40 menit, kita bakal terus aduk. Cairan bakal dibentuk, yaiku gula karo jus sing diluncurake saka persik.
  4. Sawise wektu iki, kita bakal nyelehake panci ing geni, kita bakal ngidini masak ing geni panas nganti 40-50 menit.
  5. Kasedhiya campuran kasebut, sampeyan bisa ninggalake kaya iki nganggo potongan yen sampeyan seneng, utawa remuk supaya krasa alus.
  6. Yen cair banget, bisa diobong nganti suwe, sanajan nalika adhem bakal kenthel. Sampeyan uga bisa nyoba lan yen seneng luwih legi, gunakake kanggo nambah gula.
  7. Kita bakal dilebokake ing toples lan disimpen ing kulkas.
  8. Lan kita wis siyap senggol persik.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.