Sele Semangka

Sele semangka, panganan cuci mulut sederhana sing kebak vitamin. Kanthi resep iki saka sele semangka sampeyan bakal ngejutake kabeh wong, panganan cuci mulut sing sugih lan gampang banget kanggo disiyapake, uga bakal disenengi wong diwasa lan bocah. Panganan cuci mulut sing disiapake ing wektu cendhak, mung sawetara jam kanggo disetel lan butuh sawetara bahan lan ora butuh oven.

La semangka yaiku woh ing mangsa panas, wiwit kelangan apik banget lan gelatin Iki minangka panganan cuci mulut sing beda-beda lan nganggo potongan semangka sing apik banget.

Panganan cuci mulut iki bisa disiapake ing cetakan individu utawa disiapake kanthi gedhe, kaya kue lan diiringi macem-macem buah. Panganan cuci mulut sing enak !!!

Sele Semangka
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 amplop gelatin rasa semangka
  • Banyu
  • Sandia
Preparation
  1. Kita bakal miwiti nglereni semangka, copel kulit lan potong cilik-cilik. We dipesen
  2. Kita bakal nyiyapake gelatin miturut pandhuan paket. Wis disiyapake nganggo banyu lan kita tambahake amplop gelatin rasa semangka.
  3. Kita nyiyapake sawetara cetakan kanggo ngethok potongan semangka dadi cilik-cilik utawa bisa nggawe bal semangka kanthi remover bal utawa cetakan gedhe, kita bakal nutupi sisih ngisor cetakan utawa cetakan nganggo gelatin.
  4. Cetakan cetakan ing kulkas lan udakara 4-5 jam nganti gelatin. Uga bisa disiyapake sewengi.
  5. Nalika arep diladeni, kita sijine bagean ing piring lan disuguhake nganggo bal semangka utawa macem-macem woh-wohan sing ana gandhengane karo gelatin.
  6. Wis siyap, panganan cuci mulut sing seger banget kanggo musim panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.