Cangkir yogurt nganggo gedhang, gandum lan woh seger

 

Cangkir yogurt nganggo gedhang, gandum lan woh seger

Gelas yoghurt karo pisang, oatmeal lan woh-wohan seger sing dakkarepake saiki sampurna kaya sarapan nalika wulan paling panas ing taun iki. Iku nyenengake, nutrisi, lan enak!  Kajaba iku, sampeyan bisa nyiyapake nggunakake macem-macem woh-wohan minangka topping, adaptasi karo selera utawa kathok.

Yen sampeyan kesed lan esuk sampeyan rumangsa ora bisa njupuk mixer kanggo nyiyapake basis yogurt kanggo gelas iki, sampeyan bisa majokake kerja kasebut. Wengi sadurunge sampeyan bisa nyiyapake basis oatmeal lan yogurt lan smoothie banana, cadangan ing kulkas nganti esuk.

Jinis resep kasebut yaiku sumber daya sing apik ing musim panas. Sampeyan bisa nyiyapake siap-siap sadurunge menyang pantai utawa nindakake perjalanan sing wis disiapake menyang gunung lan dadi panganan cuci mulut sawise mangan awan. Pancen bisa mlaku kanthi apik kapan wae lan bisa dinikmati bocah lan wong diwasa.

Resepipun

Cangkir yogurt nganggo gedhang, gandum lan woh seger
Cangkir yoghurt iki karo gedhang, oatmeal lan woh-wohan sing seger cocog kanggo sarapan, cemilan lan uga panganan cuci mulut. Alternatif sing seger lan nutrisi kanggo musim panas.
Pengarang:
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 yoghurt Yunani
  • 1 gedhang mateng
  • Serpihan gandum 3 sendhok
  • 1 persik
  • 12 blueberry
Preparation
  1. Kita ngetokake yogurt karo gedhang lan cadangan.
  2. Ing sisih ngisor gelas utawa cangkir kita nyelehake serpihan gandum.
  3. Iki, kita pour yogurt karo gedhang.
  4. Sawise kita chop peach lan kita nyebar ing yogurt. Aku wis rampung kanthi ngisi separo maneh.
  5. Pungkasan, kita nyelehake blueberry.
  6. Kita lebokake kulkas 10 menit lan kita ngrasakake gelas yogurt kanthi gedhang, gandum, lan woh-wohan sing seger.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.