Beras karo mrico lan bawang

Pari nganggo bawang lan mrico

Sawise Natal sing kuat babagan panganan lan perayaan, saiki wayahe bali menyang rutinitas wong sing sederhana. Kanggo resep-resep saben dinane sing bisa ditrapake kanggo kesederhanaan lan ora mbutuhake gaweyan. Cepet lan murah, apa maneh sing njaluk dijaluk?

Beras nganggo bawang lan mrico minangka salah sawijining resep. Piring sing enak banget digawe nganggo bahan-bahan sederhana sing umum ana ing pantry kita. Nyincang sayuran lan tumis ing geni sing sithik sadurunge ditambahake nasi minangka rahasia mung beras iki sing wis siyap sajrone 30 menit.

Beras karo mrico lan bawang
Nasi bawang lan mrico iki bali menyang rutinitas wong biasa sawise Natal.
Pengarang:
Kamar pawon: Spanyol
Jinis resep: Beras
Porsi: 3-4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 cebolla
  • 1 mrico lonceng ijo
  • ½ mrico abang
  • Sega 2 gelas
  • Lenga zaitun
  • 4½ gelas banyu
  • Sal
  • Saos tomat 1 sendok
Preparation
  1. Cincang bawang bombay lan mrico lan tumis ing panci sing endhek karo minyak zaitun lan uyah jiwit.
  2. Nalika wis empuk lan coklat coklat, kita banjur tambahkan saos tomat lan diwenehi sawetara puteran kanggo nggabungake.
  3. Sabanjure, kita tambahake beras. Tumis ing geni sing sedhengan sawetara menit banjur tutupi banyu.
  4. Sega kasebut diwenehake supaya masak lan yen prelu ditambahake banyu sajrone proses kasebut.
  5. Sawise sega empuk, copot saka geni, tutup nganggo kain banjur wenehake sawetara menit.
  6. Kita ngawula panas.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 376

Yen ing titik iki sampeyan bakal weruh yen isih kari turah, gunakake banjur gunakake kanggo nggawe enak Kue nasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Analdo ngandika

    Apik banget !!!!!!

  2.   Lola ngandika

    Tulung ganti "kranjang cilik"…. lara mripat.

  3.   Fabiana ngandika

    Halo, resep sing apik banget nanging tulung kacamata ditulis nganggo V
    KANG V

    1.    Maria vazquez ngandika

      Ups aku ora kejawab, matur nuwun! Kadhangkala jarak v lan b ing keyboard ora nulungi 😉