Beras nganggo jamur lan romanesco

Beras nganggo jamur lan romanesco

Kita wis nyiyapake akeh resep nasi lan kita bakal melu amarga kombinasi bahan sing bisa digawe karo bahan iki amarga protagonis ora ana enteke. Dina iki kita milih alternatif sing gampang, sega karo jamur lan romanesco. Resep sing disiapake khusus karo bahan-bahan tanduran, mula cocog kanggo panganan vegan.

Mupangate musim romanesco, kita nggawe masakan sing beda banget ing omah sing kalebu bahan iki. Nasi jamur lan romanesco iki minangka salah siji sing paling gampang lan paling fleksibel, amarga ngidini sampeyan muter karo bahan sing beda-beda, saengga adaptasi menyang pantry sampeyan.

Kuncine nasi iki yaiku saos, sing aku gabung karo bawang lan mrico, saliyane kanggo bahan utama, jamur lan romanesco. Yen, kaya aku, pengin nglancarake piring, sampeyan mung kudu kerja dina sadurunge. Aku nuli lunga sega masak lan romanesco. Coba wae!

Resepipun

Beras nganggo jamur lan romanesco
Nasi jamur romanesco iki minangka pilihan musiman. Panganan sing akeh bahan sing cocog kanggo panganan vegan.
Pengarang:
Jinis resep: Beras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Sega 1 gelas
  • 1 romanesco
  • 2 mrico lonceng (ijo lan abang)
  • 1 bawang putih
  • 16 jamur sing diiris utawa disigar
  • 4 tanggal
  • Sal
  • Mrica ireng
  • Kunir
  • Dash of garam masala
  • Minyak zaitun ekstra prawan
Preparation
  1. Kita masak sega ing banyu asin sing akeh, dicampur mrica ireng lan kunir. Sawise masak, kita cair lan adhem ing sangisore banyu adhem. We dipesen
  2. Sanalika, ing wadhah liyane, kita masak romanesco ing floret. Udakara patang menit utawa nganti tekstur sing digoleki. Sawise mateng, saluran lan cadangan.
  3. Ing wajan gedhe kita panas telung sendok minyak zaitun lan tumis bawang lan mrico cincang sajrone 10 menit.
  4. Season lan tambahake jamur. Tumis kabeh nganti jamur wis wernane.
  5. Sawise kita nggabungake romanesco, nasi, kurma dicincang lan jiwit garam masala. Masak telung menit maneh, aduk-aduk supaya panas dadi panas.
  6. Kita nyawisake sega kanthi jamur lan romanesco panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.