Sayuran kukus

Kita bakal nyiapake sawetara sayuran kukus, sajian sehat sayuran sing apik banget lan minangka panganan sing pertama utawa iringan yaiku panganan sing apik.

Siapke sayuran kukus sederhana, entheng lan sehatKita uga nggunakake kabeh nutrisi lan njaga kabeh rasa. Kukus gampang, lan ora ditambahake minyak, mula sayuran entheng lan bebas lemak.

Yen nggawe pirang-pirang sayuran, kita kudu ngati-ati supaya bisa dipotong dadi padha, amarga ana sing butuh luwih suwe tinimbang sing liyane, sawetara malah kudu dilebokake sawetara menit sadurunge supaya tetep padha utawa ati-ati kanggo mbusak sing wis dimasak.

Sayuran kukus
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Macem-macem sayuran:
  • Wortel
  • Brokoli
  • Kembang kol
  • Kacang ijo
  • Zucchini
Preparation
  1. Sing pertama nyiyapake sayuran kukus yaiku ngresiki sayuran. Wortel dicuci, dikupas lan dipotong dadi irisan sing ora lemu amarga angel, mula luwih becik ora kenthel banget.
  2. Kita ngethok batang cilik brambang, wisuh ing sangisore tunyuk, disisihake.
  3. Kanthi kembang kol, kita nindakake padha karo brokoli.
  4. Kita ngresiki kacang ijo, ngumbah, dipotong-potong.
  5. Kita bisa ngumbah zucchini lan ninggalake kulit utawa dikupas, banjur dipotong dadi irisan.
  6. Yen sampeyan duwe kukusan, kita bakal sijine kabeh sayuran lan masak.
  7. Yen sampeyan ora duwe kukusan, kita njupuk kaserol lan sijine banyu sithik, kita nggawa kranjang kanggo nggodhog sayuran. Bakul lan sayuran aja nganti kena toya. Saringan kanthi sikil siji uga bisa digunakake. Kita nutupi kaserol lan dibukak masak nganti sayuran mateng. Udakara 15 menit.
  8. Kita bakal weruh manawa ana sing masak sadurunge lan nyopot.
  9. Sawise kabeh sayuran ana, kita pindhah menyang piring lan aduk.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.