Sayuran ing tempura

Sayuran ing tempura. Tempura minangka goreng Jepang sing adonan renyah. Cara nutupi iki cocog kanggo sayuran lan panganan laut.

Kanggo nggawe tempura sing apik, rahasia kasebut ana ing adonan, kudu adhem banget, sampeyan bisa nyelehake mangkuk es lan nyelehake mangkuk adonan adonan ing ndhuwur. Tempura kudu digoreng nganggo lenga panas lan tumis sakedhik ing saben tumpukan supaya minyak ora adhem.

Sayuran ing tempura
Pengarang:
Jinis resep: sayuran
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Asparagus
  • Kacang ijo
  • Brokoli
  • Mrica abang
  • Bawang
  • Oli zaitun utawa kembang srengenge sing entheng
  • 200 ml banyu adhem banget
  • 150 gr. Saka glepung
  • Ragi 1 sendhok teh
  • Uyah sendok teh
Preparation
  1. Kita bakal miwiti nyiyapake adonan tempura, Ing mangkuk kita bakal nyelehake glepung, ragi lan sendhok uyah.
  2. Banyu adhem bakal ditambah sethithik sethithik, nganti entuk adonan entheng.
  3. Ayo dicampur adhem ing kulkas udakara 30 menit.
  4. Kita nyiyapake sayuran, ngumbah sayuran, ngethok batang asparagus, ngethok brokoli dadi buket cilik.
  5. Potong trikatuka dadi irisan utawa irisan banjur potong kacang ijo dadi loro.
  6. Kita wajan kanthi akeh minyak lan panas, yen wis dijupuk mangkuk saka adonan adhem, kita ngenalake sayuran siji-siji ing adonan, kudu ditutupi adonan, kita bakal nggoreng, bakal sijine sawetara sayuran saben kumpulan.
  7. Nalika sayuran dadi emas, kita bakal dilebokake ing tray sing bakal diwenehi kertas pawon kanggo nyedhot lenga.
  8. Yen wis siyap kabeh sayuran, kita bakal langsung nulungi lan ngicipi saos kayata kecap.
  9. Lan siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.