Sauteed kentang lan kacang buncis karo wortel lan prawns

Tumis kentang, buncis, wortel lan udang

Ana resep-resep kaya kentang tumis lan kacang buncis karo wortel lan udang sing duwe kabeh. Apa gampang disiapake, cepet lan uga sehat. Apa aku bisa njaluk liyane? Ya, sampeyan pengin mangan lan aku njamin yen sampeyan pengin. Apa sampeyan pengin ngerti lan carane nyiyapake?

limang bahan: kentang, wortel, kacang ijo, udang lan rempah-rempah. Ing kasusku, aku nyimpen kacang buncis ing paket ing mesin pembeku, nanging sampeyan bisa nggunakake seger tanpa masak, amarga ing resep aku pitutur marang kowe apa sing kudu dilakoni lan suwene suwene.

Dene bumbune, kali iki aku milih kari sing dakanggep pas. Yen sampeyan duwe kekirangan kanggo liyane, coba! Nggawe owahan prasaja bakal nggawe iku katon kaya resep anyar lan sampeyan bisa incorporate menyang menu saben minggu tanpa wedi kesel. Apa kita bakal miwiti nyiapake?

Resepipun

Tumis kentang, buncis, wortel lan udang
Kentang lan kacang buncis karo wortel lan udang iki prasaja, cepet, sehat lan enak. Alternatif sing apik kanggo ngrampungake menu saben minggu minangka sajian utama utawa lawuh.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Lenga zaitun
  • 2 kentang
  • Wortel 2
  • 4 sakepel kacang ijo (blanched utawa seger)
  • ½ kari sendok teh
  • 300 g udang kupas beku
  • 1 cengkeh saka papak
  • 2 cayenne
  • Uyah lan lada
Preparation
  1. Peel, wisuh lan chop kentang. Selehake ing piring, tutup nganggo bungkus plastik lan kita cook ing gelombang mikro ing daya maksimum kanggo 5 menit utawa anggere perlu kanggo padha dadi tender.
  2. Ing wektu sing padha, panas 3 tablespoons lenga ing wajan lan cook liwat medium panas karo tutup. wortel kupas lan Cut menyang irisan-irisan kandel. Apa sampeyan arep nggunakake polong seger? Tambahake menyang wajan karo wortel lan masak nganti alus, aduk sok-sok. Apa kacang buncis scalded? Tambahake yen wortel meh tender lan masak kabeh nganti sawetara menit kanthi cara sing padha.
  3. Banjur, nambah kentang lan kari menyang telusur, nyampur lan cook liwat medium panas kanggo rong menit liyane.
  4. Sauntara kuwi, ing wajan liyane, kita tumis udang sing dikupas karo lenga zaitun, cengkeh bawang putih lan mrico cayenne nganti coklat emas.
  5. Pungkasan, tambahake udang menyang wajan sayur-sayuran lan masak kabeh sajrone menit.
  6. Kita ngawula kentang goreng lan kacang buncis karo wortel lan udang panas.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.