Sarapan saka gandum, gedhang lan madu

Sarapan saka gandum, gedhang lan madu

 

Oats Sereal iku gampang banget kanggo dicerna, mula mula flakes oat minangka bahan sing dituduhake kanggo ngrampungake sarapan sapa wae sing gelem olahraga mengko. Amarga rasane netral, dheweke uga serbaguna banget; Dheweke ngakoni akeh iringan.

Karo sawetara bagéyan woh seger lan / utawa garing sarapan lengkap banget diraih. Yen sampeyan uga nambah madu sithik, asile uga nutritious lan narik banget. Pisanan, yen sampeyan ora biasa sarapan lan sereal, rasa lan tekstur kasebut aneh; nanging mung bakal dadi dina kapisan.

Sarapan saka gandum, gedhang lan madu
Sarapan nganggo flakes oat lan buah cocog banget kanggo para atlit. Kita nuduhake sampeyan carane nggawe siji nganggo oat, pisang, kismis lan madu.
Pengarang:
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 250 ml susu utawa banyu utawa ngombe sayuran
  • 6 sendok makan gandum gulung
  • 1 gedhang cilik
  • Kismis
  • Miel
Preparation
  1. We pour susu menyang panci lan godhok nganti umob.
  2. Nalika nerangake godhok nambahake serpihan oat lan masak udakara 6 menit, aduk saben-saben.
  3. Copot campuran kasebut saka geni lan tambahake kismis lan gedhang, minus 3-4-potong.
  4. Dadi ing mangkuk lan dekorasi nganggo irisan gedhang lan enak jet madu.
  5. Kita ngombe panas.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 410

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   carolina montiel ngandika

    Aku seneng oatmeal, nanging aku ora ngerti carane nggawe anak wadon mangan, luwih becik uga resep luwih akeh uga kanggo cemilan utawa nedha bengi.

    1.    Maria vazquez ngandika

      Kita bakal nyoba nggawe resep anyar nganggo karangan gandum 😉

  2.   zuni ngandika

    hello..aku resep resepmu ... aku nambah buah garing liyane ...

    1.    Maria vazquez ngandika

      Aku uga cenderung nggabungake macem-macem kacang saben wektu. Aku ngaku sampeyan seneng 😉