Sandhangan lawas karo kentang lan brokoli

Sandhangan lawas karo kentang lan brokoli

Kowe elinga nalika minggu kepungkur kita marang sing kita ora bakal uncalan adoh apa-apa sing wis digunakake kanggo nyiyapake ing latar peteng? Mbok daging lan sayuran sing digunakake kanggo nyiyapake iku padha ora duwe akeh roso sawise dipakani iku, nanging sing ora nyegah kita nyiyapake godhok éca karo iki: Sandhangan lawas karo kentang lan brokoli.

Sandhangan lawas Iki minangka sajian sing disiapake saka sisa-sisa panganan liyane lan iki sing bakal ditindakake ing kene. Njupuk daging lan sayuran sing digunakake kanggo nyiyapake latar mburi peteng, setengah brokoli sing wis kita masak, sawetara kentang lan nguripake menyang sajian kanggo kabeh kulawarga kanthi nambah tomat sethitik lan sawetara rempah-rempah.

Loro-lorone tomat lan rempah-rempah, utamané iki, penting banget kanggo menehi rasa kanggo sajian iki. Ing omah kita nggunakake campuran sing digunakake ing masakan India, Bangladesh, Pakistan lan Asia Tenggara liyane: garam masala. Apa kita bakal mudhun menyang bisnis?

Resepipun

Sandhangan lawas karo kentang lan brokoli
Sandhangan lawas karo kentang lan brokoli sing kita masak saiki minangka resep sing njupuk kauntungan saka daging lan sayuran sing digunakake kanggo nggawe latar mburi peteng.
Pengarang:
Jinis resep: Meat
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Potongan daging lan sayuran ing latar mburi peteng (ndeleng resep)
  • 2 kentang
  • Wortel 2
  • Uyah lan lada
  • Duduh kaldu sayuran utawa daging
  • Saos tomat 2 sendok
  • ½ sendok teh garam masala
  • ½ brokoli masak
Preparation
  1. Kita ngupas kentang lan wortel. Kita ngethok sing pertama dadi kubus lan sing nomer loro dadi irisan kandel.
  2. Kita sijine ing casserole, uyah lan mrico lan kita tutup karo duduh kaldu, kanggo masak nganti meh empuk.
  3. Dadi, kita gabungke trimming lan sayuran Saka latar mburi peteng, tomat goreng, garam masala, lan brokoli lan masak kabeh nganti 2 menit maneh ing panas dhuwur.
  4. Kita ngawula sandhangan lawas karo kentang lan brokoli panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.