Lemon Salmon karo teken ubi lan Brokoli

Lemon Salmon karo teken ubi lan Brokoli

Ing omah kita seneng piring combo. Kita asring nyiyapake siji kanggo nedha bengi, nggabungake bahan-bahan sing kita siyap kanggo acara kasebut karo wong liya sing wis ditinggalake saka persiyapan sadurunge. Alternatif sing apik kanggo nggawe kulkas dadi nol, amarga kita nganggo salmon lemon iki nganggo teken ubi lan brokoli.

Nyiyapake sajian gabungan iki ora kalebu komplikasi. Sing kudu sampeyan lakoni luwih akeh yaiku nyiyapake teken ubi panggang; Sanajan iki dipotong kanthi alus lan dilumuri kanthi oli, ora butuh luwih saka 15 menit. Iringan sing sampurna kanggo sing seneng bahan iki.

Dene salmon, digawe kanggo tanduran utawa wajan nanging tanpa minyak lan sithik jeruk nipis kanggo nggawa seger. Banjur dakkandhani carane. Yen wis masak, sampeyan ora bakal bisa nindakake kaya sing dakwartakake ing ngisor iki. Siap masak sajian salmon iki?

Resepipun

Lemon Salmon karo teken ubi lan Brokoli
Campuran piring salmon nganggo tongkat ubi jalar lan brokoli minangka alternatif sing cocog kanggo mangan. Coba wae!
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 irisan salmon gedhe
  • 1 ubi jalar
  • 1 brokoli
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Uyah lan lada
  • ½ sendhok teh paprika manis
  • 4 irisan lemon
  • Kecap 1 sendhok teh
Preparation
  1. Kita miwiti kanthi ngupas ubi lan ngethok dadi teken. Iki diselehake ing nampan oven, dilapisi kertas perkamen.
  2. Campur rong sendok minyak zaitun, paprika, uyah lan mrico kanggo dicicip cangkir cilik. Kanthi sikat pawon rerumput teken nganggo campuran iki sadurunge dilebokake ing oven.
  3. Panggang ing suhu 180ºC suwene 15 menit utawa nganti empuk.
  4. Nalika, ayo masak brokoli patang menit. Sawise, kita adhem rada, saluran lan cadangan.
  5. Sawise ubi lan brokoli wis siyap, kita nyiyapake salmon. Uyah lan mrico irisan loro-lorone banjur lebokake ing wajan panas sing bakal disebar nganggo jubit minyak.
  6. Kita masak 3 menit lan banjur diuripake. Wayahe sing kita manfaatake nambahake 4 irisan lemon. Masak ing sisih liyane nganti rampung banjur wenehake ing piring bebarengan karo teken ubi jalar.
  7. Kanggo ngrampungake, yen pengin, kita ngliwati brokoli liwat wajan, nambah kecap. Tumis sak suwene rong menit lan pasangkan salmon lemon nganggo teken ubi lan brokoli.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.