Salmon panggang karo sayuran

Dina iki aku usul a panggang salmon karo sayuran, resep enak kanggo salmon sing disiapake ing oven, gampang banget lan sehat. Ing wektu cendhak, kita duwe sajian sing enak !!!
Iki resep adhedhasar sayuran sing macem-macemAku wenehi beku, nanging kanthi sayuran seger banget saiki sampeyan bisa nyiyapake sajian, entheng lan lengkap.
Salmon minangka iwak sing ngandung omega 3 sing akeh, Iki menehi protein lan nutrisi sing apik, diiringi sayuran sing duwe sajian lengkap.
Aku wis digunakake  macem-macem sayuran kanggo ngancani iwak, nanging bisa diiringi utawa minangka kentang hiasan, zucchini, tomat ... Disiapake ing oven, masak kanthi cepet, sehat banget lan ora noda sethithik karo resep iki. Sampeyan uga bisa rampung karo iwak liyane.

Salmon panggang karo sayuran
Pengarang:
Jinis resep: plato
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 potong salmon kanggo 4 pers.
  • 1 kantong sayuran campuran beku
  • 1 limón
  • Minyak, uyah lan mrico
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake sajian salmon kanthi sayuran ing oven, luwih dhisik kita bakal nyang oven kanthi suhu 180ºC panas lan mudhun. Kita njupuk nampan sing cocog kanggo oven. Sayuran dilebokake, bakal dilebokake ing oven udakara 10-15 menit kanthi minyak cipratan.
  2. Sawise wektu iki, sayur-sayuran bakal dadi, yen kita butuh yen butuh wektu luwih suwe, kita lebokake maneh ing oven, copot nampan banjur salmon.
  3. Season salmon karo lenga, uyah lan mrico. Kita ngethok jeruk nipis, taburan sithik ing salmon lan sijine irisan ing sisih ndhuwur.
  4. Kita bakal nyelehake ing tengah oven, supaya masak udakara 10 menit lan deleng yen salmon wis ana. Yen pengin luwih akeh, kita bakal kari luwih suwe.
  5. Nalika iku, kita njupuk.
  6. Lan siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.