Salmon ing kecap lan madu

Salmon ing kecap lan madu

Ing omah, kita seneng salmon lan biasane seminggu dipangan. Biasane kita masak ing panggangan, sanajan kita seneng nambah saos. Saus béarnaise iku salah siji saka favorit kita bebarengan karo kecap lan madu sing kita siyap dina iki.

Kicap madu iki gampang banget kanggo nyiyapake. Sampeyan bisa nindakake iki nalika salmon lagi nggoreng wajan; Sampeyan mung cukup nyampur kabeh bahan ing mangkuk lan ngenteni wektu sing tepat kanggo nambah. Lan apa wayah sing pas? Aku pitutur marang kowe kanthi langkah demi langkah.

Salmon ora mung nganggo warna sing beda karo saos iki, nanging uga bakal entuk tutul manis sing angel nolak. Iki minangka saos sing yen dilecehke bakal kesel, nanging kanthi ukuran sing bener bisa dinikmati kanthi akeh. Apa sampeyan ora sabar nyoba? Ayo lunga!

Resepipun

Salmon ing kecap lan madu
Kicap madu minangka iringan sing apik kanggo salmon seger. Lan ora mbutuhake luwih saka menit kanggo nyiyapake.
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 irisan salmon
  • Uyah lan lada
  • 1 sendok makan minyak zaitun prawan
Kanggo saos
  • 3 sendhok madu
  • Kecap lan 2 sendhok teh
  • 1 sendhok cuka putih
  • 1 cengkeh saka papak
Preparation
  1. Wenehake irisan salmon ing loro-lorone.
  2. Minyak kasebut digawe panas ing wajan kanthi panas sedheng lan yen wis panas, banjur irisan irisan salmon masak 3 utawa 4 menit ing saben sisih.
  3. Kita nggunakke wayahe kasebut kanggo nggoreng bawang putih, dicincang kanthi apik, lan dicampur karo sisa bahan saos.
  4. Sawise salmon mateng suwene 3 utawa 4 menit, kita nambah saos ing sisih ndhuwur irisan-irisan lan masak luwih saka sawetara menit supaya saos njupuk awak.
  5. Kita nyedhiyakake salmon ing kecap lan madu kanthi sayuran sing wis mateng.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.