Salad chickpea nganggo salmon, alpukat lan ubi jalar

Salad chickpea nganggo salmon, alpukat lan ubi jalar

Sampeyan ora prelu nyusahake dhewe kanggo seneng panganan sing sehat nalika mangan. Salad legume Dheweke wis siyap kurang saka 10 menit lan wis dadi alternatif sing apik kanggo dina kasebut tanpa wektu, nanging kita ora pengin menehi apa-apa.

Salad chickpea karo salmon, alpukat lan ubi jalar iku mung salah sawijining kombinasi sing bisa digawe. Sampeyan bisa ngindhari rasa utawa kaya aku kanthi mbutuhake kauntungan saka sisa-sisa sing ana ing kulkas. Ing kasusku siji irisan salmon panggang bengi sadurunge lan alpukat sing mateng.

Sampeyan bisa nggunakake nyenengake garing kanggo nyiyapake sajian iki lan masak ing kompor tekanan, utawa mbuwang salah sijine toples kacang masak dadi mbantu. Sawise klumpukne kabeh bahan ing mangkuk utawa mangkuk salad, sampeyan mung kudu nganggo busana. Aku seneng nggawe vinaigrette dhasar lan paprika cilik. Lan sampeyan?

Resepipun

Salad chickpea nganggo salmon, alpukat lan ubi jalar
Salad anak ayam karo salmon, alpukat lan ubi jalar sing dakkarepake saiki sedhep lan sehat. Cocog kanggo panganan.
Pengarang:
Jinis resep: Roti lapis
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 100 -120 g. cah ayu, masak
  • 1 ubi jalar
  • 1 alpukat
  • Oyot tomat 12
  • ½ bawang bombay abang
  • ½ mrico abang
  • ½ sendhok teh paprika
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Cuka balamik
Preparation
  1. Kita ngupas kentang, kita ngethok dadi dadu utawa tongkat 1,5-2 cm kenthel lan banjur digawa menyang oven 180ºC nganti lembut: ora luwih saka setengah jam.
  2. Ing tray manggang sing padha dibungkus ing kertas albal, utawa panggang, kita masak irisan salmon seger sawetara menit.
  3. Nalika, chop trikatuka lan mrico banjur potong tomat ceri dadi loro.
  4. Mengko ing banyu mancur kita gabungke pitik masak (dicuci lan dicelehake tanpa disedhot kacang kaleng sing wis dikemas kaleng) kanthi bahan sing wis disigar, ubi panggang, salmon ganggang lan alpukat.
  5. Musim karo paprika, minyak zaitun lan cuka, kita nyampur lan ngrasakake salad cabe karo salmon, alpukat lan ubi jalar.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.