Salad kentang nganggo salmon, apel lan keju sing dipukul

Salad kentang nganggo salmon, apel lan keju sing dipukul
Masakan kita ganti nalika ganti musim. Lan ngrasakake suhu sing nyenengake kaya kita, resep-resep musim panas kaya salad kentang iki kanthi salmon, apel lan keju sebat minangka alternatif sing apik. Alternatif sing nyenengake kanggo kabeh kulawarga!

Salad kentang dheweke gampang banget disiyapake. Yen kita rada ndeleng lan masak kentang sadurunge, ora ana sing ngalang-alangi nggawe rencana esuk lan nikmati. Lan nalika tekan omah, kita mung kudu ngurus nyigar lan nyampur. Masak ing mangsa panas iku gampang banget, luwih-luwih resep sing gampang digawa nganggo resep Putri amandine.

Apa sampeyan butuh trik kanggo nyiyapake sajian iki kanthi luwih cepet? Sampeyan mung kudu ngetutake langkah saka mitraku Montse kanggo masak kentang ing gelombang mikro. A trik becik kanggo wong sing kurang ndelok sing bakal nganjurake sampeyan entuk luwih akeh saka alat iki. Lan resik banget, amarga sampeyan mung butuh mangkuk.

Sampeyan bisa nggawe macem-macem variasi ing salad iki kanggo dicocogake miturut selera lan kathok. Sampeyan bisa ngganti salmon sing asap kanggo salmon seger, saéngga nambah protein ing sajian, utawa rasa keju sing dipukul nganggo rempah-rempah kayata thyme utawa ketumbar. Malah ganti keju sing dipukul kanggo krim masak ringan, yogurt Yunani utawa yoghurt alami yen sampeyan golek opsi sing luwih entheng. Bakal ora kanggo kemungkinan!

Salad kentang nganggo salmon, apel lan keju sing dipukul

Resepipun

Salad kentang nganggo salmon, apel lan keju sing dipukul
Salad kentang nganggo salmon asap, apel, lan keju keju sing disaranake saiki cocog kanggo ngrampungake menu sampeyan ing mangsa panas.
Pengarang:
Jinis resep: Roti lapis
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 kentang Putri Amandine gedhe
  • 3 potong salmon asap
  • 1 manzana
  • 1 gelas keju sing dipecut
  • Sedhot lemon
  • Tanduran rosemary seger
  • Sal
  • Mrica
Preparation
  1. Kita sijine akeh banyu asin ing pot lan masak kentang 20 menit.
  2. Sawise 20 menit, kita mriksa apa wis rampung lan copot saka banyu dadi adhem. Sawise adhem ing pil lan dipotong-potong.
  3. Sawise iku, kita gabungke kentang ing mangkuk nganggo salmon sing disigar lan apples sing wis diiris. Elinga yen apel bisa ngoksidasi yen sampeyan wis siyap sadurunge, mula luwih becik ditambahake ing menit pungkasan.
  4. Saliyane, ing cangkir, dicampur keju sing diantemi karo jeruk nipis, rosemary seger sing dicincang, uyah lan uyah liyane.
  5. Kita nyedhiyakake Salad Kentang Apple Salmon kanthi ganti keju.

Nalika mikir babagan musim panas, resep entheng lan seger kanthi rasa jeruk. Resep kaya salad kentang iki sing bakal nyedhiyakake karbohidrat lan protein kualitas biologis sing akeh amarga bahan utamane, kanthi asupan kurang lemak. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Salad kentang nganggo salmon, apel lan keju sing dipukul

Pentinge bahan sing apik

Umume mikir yen gampang nggawe resep jinis iki sing sithik banget. Lan sanajan sejatine pancen ora rumit teknis, nanging resep-resep iki ora ana bedane nalika nggunakake produk sing apik.

Aja ngremehake kekuwatan bahan sing berkualitas, goleki salmon sing apik lan ing ndhuwur kabeh milih kentang sing apik lan mesthine sampeyan bakal menehi prabédan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.