Salad kacang putih karo zucchini lan udang

Salad kacang putih karo zucchini lan udang

Ora ana seminggu yen legume dudu bagean saka menu. Aku cenderung nggabungake paling ora kaping pindho ing panganan. Ing mangsa adhem kanthi bentuk rebusan; saiki, sajrone musim panas, utamane ing bentuk salad. Yaiku Salad Kacang Putih Aku bakal nyiyapake karo zucchini lan udang, khusus, minggu kepungkur.

Salad minangka alternatif sing cocog kanggo gabungke kacang-kacangan, sayuran lan woh-wohan lan kanthi mangkono entuk piring lengkap. Uga seger, amarga ing kasus iki, kabeh bahan kalebu adhem menyang salad kajaba zucchini, siji-sijine bahan sing wis dimasak.

Salah sawijining kaluwihan saka salad jenis iki yaiku bisa disiapake sadurunge. Sampeyan bisa nggawe dheweke rampung dhisik esuk lan cadangan ing kulkas nganti wayah awan, bisa ngrasakake pantai utawa gunung kanthi tentrem. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Resepipun

Salad kacang putih karo zucchini lan udang
Kacang Putih, Zucchini, lan Salad Udang iki minangka alternatif musim panas sing sampurna. Salad sing sumilir lan lengkap.
Pengarang:
Jinis resep: Roti lapis
Porsi: 3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 jar kacang putih
  • 1 bawang bombay
  • Oyot tomat 12
  • 24 udang masak
  • ½ keju mozzarella bal
  • Z zucchini gedhe
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Sal
  • Mrica
  • Cuka
Preparation
  1. Kita mbilas kacang putih ing sangisore banyu sing adhem banjur tunyuk.
  2. Kita lebokake mangkuk salad kacang buncis lan tomat ceri dipotong dadi loro, udang masak sing wis disigar, chives sing wis disigar lan keju mozzarella.
  3. Banjur kita motong zucchini dadi kubus, wenehake lan tumis nganggo sendok teh minyak ing wajan nganti wernane lan empuk.
  4. Tambah zucchini ing salad kacang putih lan bumbu karo lenga, uyah lan cuka.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.